2777
2789

منم براتون صلوات میفرستم خواهریا

لطفااا بخونید برام ک چشم بد وحسود از خودم و زندگیم و وسایلم و کللااا هرچی مربوط ب منه دور باشه انشالله 

وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
یه تخم مرغ بچرخون دور سرت سه تا صلوات بفرست بعدم بندازش بیرون نزنی به در و دیوار همسایه بدتر فحش خو ...

حتمااا اینکارو میکنم ممنوووون عزیزم میشه بچرخونم دور سد خودمو شوهرم و بچم و اینا کلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتمااا اینکارو میکنم ممنوووون عزیزم میشه بچرخونم دور سد خودمو شوهرم و بچم و اینا کلا

آره.داری میچرخونی سه تا صلواتم بفرست.یه بنده خدایی تو همین نی نی سایت اینو گفته بود من انجام دادم و بهش ایمان آوردم.هر کی بود خدا خیرش بده

💚برای هم دعای خیر کنیم 💚  
2805
آره.داری میچرخونی سه تا صلواتم بفرست.یه بنده خدایی تو همین نی نی سایت اینو گفته بود من انجام دادم و ...

عه خدارو شکر مرسی ک گفتی سه تا تخم مرغ خریدم الان دوتاشو رو سر خودمو وسایل و خونه و بچم و سوهرم میچرخونم و صلوات میفرستم و بمیندازم تو کوچه بترکه چشم حسووود بعضیا خیلی حسودن و بدجنس لامصبا میگن این چ لامپ قشنگیه درجا میترکه