2777
2789
عنوان

قانون جذب)من دوست داشتنی♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سارای عزیز (خواهر یاسمن) از "راز" : سلام به همگی، امیدوارم که همه خوب و خوش و سلامت باشن این تجربه ای که میخوام ازش براتون بگم مربوط به فروردین امسال هستش و در مورد سلامتی برادرمه. واسه پای برادرم یه مشکل جدی پیش اومده بود که از عوارض یه تصادف قدیمی بود و چند سالی درگیرش کرده بود و باز پیش از عید اونو روانه ی بیمارستان کرد با علائم عفونت شدید! دکتراش اول تصمیم به عمل گرفتن و چون شدت آسیب زیاد بود از ما رضایت نامه برای قطع عضو خواستن اما یه روز بعد تصمیم گرفتن از طریق تزریق دارو و آنتی بیوتیک قوی مسئله رو حل کنن. حدود 3 هفته اوضاع به همین منوال گذشت و برادرم با وجود سن کمش تمام تعطیلات عید رو توی بیمارستان به امید بهبود تحمل کرد و درست هفته ای که منتظر مرخص شدنش بودیم شرایط به کلی عوض شد. عفونت چند برابر شده بود و به دلیل احتمال ابتلا به" قانقاریا" میخواستن پا رو از زیر زانو قطع کنن !!!!! این برای یه نوجوون عاشق ورزش و ماشین ،کسی که لحظه شماری میکنه تا به سن 18 سالگی برسه و گواهینامه شو بگیره خبر وحشتناکی بود! از طرفی ما نمیتونستیم به خودش چیزی بگیم تا دکترا به یه نظر مشترک برسن. واقعا شرایط خانوادگی ما توی اون مدت غیر قابل توصیفه و تمام شبانه روز پر از بغض و اشک و درد بودیم. همه چیز مثل یه کابوس وحشتناک بود که تمام نمیشد. ما هر راهکاری از راز یاد گرفته بودیم انجام دادیم شکرگزاری،‌ نامه به خدا و فرشته ها و مراقبه و تجسم سازی و عبارات تاکیدی و... . به خودش هم یاد داده بودم که از فرشته اسرافیل کمک بخواد. توی این چند روزی که فرصت بود با استفاده از کتاب" از دولت عشق کاترین پاندر" و" تجسم خلاق شاکتی گواین"،‌بهش کمک کردم که ذهناً مراقبه کنه برای سلامتی کاملش و همچنین با خودش کنار بیاد تا بتونه آدمی رو که غیر منصفانه زیرش کرده بود ببخشه و در نهایت هم با خلوص نیت اونو بخشید و به خدا سپرد... آخرین روز قبل ازعملش توی مسیر بازگشت از بیمارستان دو تا اسم توجه منو به خودش جلب کرد یکی " بیمه نیما" و " عکاسی بهبود" و از اونجایی که اسم برادرم نیما بود مطمئن بودم که این اسامی واسه من پیامی داره اما همون لحظه نتونستم درکش کنم! شبش هم به فرشته معجزه نامه نوشتیم چون ما واقعا نیاز به یه معجزه داشتیم. صبح روز عمل، دکتر یه عکس جدید از پاش خواسته بود که دقیقا همون معجزه ای بود که ما لازم داشتیم هیچ اثری از اون همه عفونت دیده نمیشد، فقط یه نقطه ی کوچیک!!!!!!!!! که با یه عمل ساده تر بر طرف شد!!!! و من تازه معنای کامل اون اسامی رو که کائنات برام فرستاده بود رو فهمیدم، سلامتی نیما بیمه شده بود و از طریق یه عکس رادیولوژی بهبود وضعیتش نمایان شد!!!!!!یه بار دیگه قانون عشق در برابر شرایط سخت خانواده ی ما پیروز شد!!!! وقتی تو نسبت به اطرافیان و عزیزانت سرشار از عشق و محبت باشی، قانون عشق هم به تو جواب مثبت میده و هر وقت که تو بخوای معجزه رخ میده!! از صمیم قلبم از خدا و فرشته ها و کائنات سپاسگزارم و آرزو میکنم همه ی بیماران سلامت
" ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ " ﺭﻭﺯ ﺩﻭﻡ پنجشنبه 1394/07/16 ﻋﻨﻮﺍﻥ : ﻣﻌﺠﺰﻩ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻦ ﺧﺐ ﺳﻼﻡ ﺳﻼﺍﺍﺍﺍﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺭ ﺑﺴﯿﺎﺍﺍﺍﺭ ﺍﺯ ﺻﻤﯿﻢ ﻗﻠﺒﻢ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺍﺯ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺩﻋﺎﻫﺎ ﻭ ﭘﯿﺎﻡ ﻫﺎﯼ ﭘﺮ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﺪﯾﻦ. ﻭﺍﺳﻪ ﺗﮏ ﺗﮑﺘﻮﻥ ﺑﻬﺘﺮﯾﻨﺎﺭﻭ ﺁﺭﺯﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭ ﯾﻪ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻭﯾﮋﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﻭﻡ ﻫﻮﺭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﻋﻈﻤﺖ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﺪﺍ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﻥ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﯼ ﺩﺳﺘﺎﯼ ﺗﻮﺍﻧﮕﺮﺵ ﻫﺴﺘﯿﻢ. ﺧﺪﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻟﺤﺎﻅ ﺑﯽ ﻧﻈﯿﺮﻩ. ﭘﺲ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺗﺶ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﯾﺎ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﻧﺒﺎﺷﻦ ﻧﻪ؟ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻣﯿﮕﻢ ﮐﻪ " ﻣﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺗﯿﻢ " ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺫﺭﻩ ﺍﯼ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﺭ ﻭ ﺍﺭﺯﺵ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ! ﻫﻤﻮﻥ ﻃﻮﺭ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﯾﮏ ﻧﻘﺎﺵ ﻣﺎﻫﺮ ﻭ ﺳﺮﺷﻨﺎﺱ ﺍﺛﺮﯼ ﻫﻨﺮﯼ ﺧﻠﻖ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺍﺛﺮﯼ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﻭ ﺯﯾﺒﺎ ﻗﺒﻮﻟﺶ ﻣﯿﮑﻨﻦ. ﺧﻮﺩﺕ ﺭﻭ ﻗﺒﻮﻝ ﮐﻦ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯼ ﯾﮏ ﻫﻨﺮﻣﻨﺪ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺑﯽ ﻫﻤﺘﺎ ﻫﺴﺘﯽ." ﺗﻮ ﯾﮏ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﯼ ﺧﺎﺻﯽ " ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﻋﯿﻦ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ ,ﺩﺭ ﮐﻞ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻫﺴﺖ ﻓﻘﻂ , ﭘﺲ ﻣﮕﺮ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﯼ ﺧﺪﺍﯾﯽ . ﺍﮔﺮ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ "ﺗﻮﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ " ﺭﻭ ﮐﻢ ﺩﺍﺷﺖ ... ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﺕ ﮐﻪ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ . ﭘﺲ ﺳﻌﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻋﻤﯿﻘﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﯾﻦ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺎﺷﯿﻦ. ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺣﺲ ﺭﺳﯿﺪﯾﻦ , ﮐﺎﻏﺬﯼ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﻦ ﻭ ﺭﻭﺵ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﻦ :"ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺁﻓﺮﯾﻨﺶ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺳﭙﺎﺳﮕﺰﺍﺭﻡ " ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺗﺎﻗﺘﻮﻥ ﻭ ﯾﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻪ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﯾﺪﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﯾﺎ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺗﻮﯼ wallpaper ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﺘﻮﻥ ﺛﺒﺘﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﭼﺸﻤﺘﻮﻥ ﺑﻬﺶ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺟﻤﻠﻪ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﻦ ‏(ﺍﮔﺮ ﺍﻣﮑﺎﻧﺶ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ‏) ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﯾﻦ ﻭ ﻓﺮﺻﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﮐﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺷﺎﮐﺮ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺣﺪﺍﻗﻞ 10 ﺑﺎﺭ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺨﻮﻧﯿﺪ ﻭ ﺣﺲ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﯾﮏ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻧﯿﺪ. ‏( ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﮐﺠﺎ ﺗﺼﻮﺭﻣﯽ ﮐﻨﯿﻦ , ﺗﻮﯼ ﺁﺳﻤﻮﻥ , ﮐﻨﺎﺭﺗﻮﻥ , ﺩﺭ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﯾﮏ ﮐﻮﺩﮎ , ﮐﻨﺎﺭ ﯾﮏ ﮔﻞ ﻭ ﯾﺎ ﭘﺸﺖ ﭘﻠﮏ ﻫﺎﯼ ﺑﺴﺘﻪ ﯼ ﭼﺸﻤﺎﺗﻮﻥ .. ﻫﺮ ﺟﺎ ﮐﻪ ﺩﻟﺘﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺧﺪﺍ ﻫﻤﻮﻧﺠﺎﺳﺖ .. ﺍﻭﻥ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﺳﺖ‏) ﻫﺪﻓﻤﻮﻥ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺗﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﺴﺘﯿﻦ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻧﯿﻦ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺧﺎﻟﻘﺘﻮﻥ ﺷﺮﯾﮏ ﺑﺸﯿﻦ ﭘﺲ ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﺪ : .1ﺳﻼﻡ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻭﻝ ﺻﺒﺢ ‏(ﺍﮔﺮ ﺍﻭﻝ ﺻﺒﺢ ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺭﻓﺖ , ﺑﻪ ﻣﺤﺾ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺍﻧﺠﺎﻣﺶ ﺑﺪﯾﻦ‏). .2 ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺣﺲ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺍﺯ ﺑﻮﺩﻧﻤﻮﻥ ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍﯾﻢ. .3ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﯼ " ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺁﻓﺮﯾﻨﺶ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺳﭙﺎﺳﮕﺰﺍﺭﻡ " ﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻨﺶ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﺟﻠﻮﯼ ﭼﺸﻤﻤﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﻤﺶ . ﺣﺪﺍﻗﻞ 10 ﺑﺎﺭ ﺑﺨﻮﻧﯿﻦ ﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﻨﯿﻦ ‏( ﻟﺒﺨﻨﺪ ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﻧﺮﻩ , ﺑﮕﻮ ﺳﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﺐ ‏) .4 ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﯾﺎ ﺷﺐ ﺻﺪ ﺑﺎﺭ ﺑﮕﻮ : ... ﺟﻮﻥ, ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ. ‏( ﺟﺎﯼ ... ﺍﺳﻤﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﯾﻦ‏) ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺷﻤﺎﺭﺵ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺍﺯ ﺗﺴﺒﯿﺢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. ﻋﺎﺷﻘﺘﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻧﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺳﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯽﯾﯿﯿﯿﺐ😍😍😍😍😍😍
2810