2777
2789
عنوان

بینیم عمل کردم ناراضیم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 55 پست
این تو پیجش نوشته ک تا دوماه ورم زیاده و... اخه خودم نمیتونم درک کنم مگ ورم چقدر اثیرداره من الان خی ...

ورم تاثیرش خیییلی زیاده. من سه ماه عمل کردم. تقریبا 200 درصد با روز 25 امم فرق کردم و هنوزم تغییر میکنم. چشمام تغییر کرده بود، لبام و... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سفت بزنی ک همون بالا میمونه. چسب یو شکل جلویی رو میگما. ولی در کل بعد 6 ماه تا یکسال 5 تا 10 درجه می ...

بعد ی سوال ممکنه از بینی قبلت افتاده تر بشه؟ من نمیخام مثل قبل بشه

ورم تاثیرش خیییلی زیاده. من سه ماه عمل کردم. تقریبا 200 درصد با روز 25 امم فرق کردم و هنوزم تغییر می ...

زیر چشمت سیاهنشد من سیاه شده زیرش بنظرت زنگ بزنم دکتر پوستومو وقت بگیرم؟ یا ن از دکتر خودم بپرسم البته شهردگ سخته برم

چجور بود ک بدت میومد و چجور شد ؟

نوکش بزرگ، پره هامم دست نزده بود. شبیه خوک. چشمامم کج و کوله، لب بالاییم بزرگ شده بود. از خودم عکس نمیگرفتم اصلا. ولی رفته رفته بهتر شد، هرچند هنوزم ورم داره حدود 30 درصد. ولی خییلی تغییر میکنه. خیلی. در مورد سوراخاش ک خیالت راحت باشه. بینیت افت میکنه بعد 6 ماه حتی ممکنه پشیمون بشی ک اینقدر نوکش میاد پایین. 

زیر چشمت سیاهنشد من سیاه شده زیرش بنظرت زنگ بزنم دکتر پوستومو وقت بگیرم؟ یا ن از دکتر خودم بپرسم الب ...

طبیعیه. من سیاهی زیر چشمم بعد 50 روز فکر کنم کامل رفت. البته زیر یه چشمم اینجوذی بود. قرص آناهیل مصرف کن خوبه واسش. ولی کلا تغییر زیادی میکنی.اصلا یک درصد بهش فکر نکن. من حتی قوز روی بینیم در اومده بود و دکتر میگفت ورمه من باورم نمیشد چون استخونی بود!! پس ب دکترت اعتماد کن. مشکل دکتر تو این بوده بت مشاوره درست نداده. باید بهت میگفت اگه عجولی عمل نکن، 

نوکش بزرگ، پره هامم دست نزده بود. شبیه خوک. چشمامم کج و کوله، لب بالاییم بزرگ شده بود. از خودم عکس ن ...

جدی پره هات دست نزد بعد عملم پره هات الان عین قبله؟ 

همونجوره؟ 

پره هات کوچیک بودن ک دست نزد چرادست نزد

جدی پره هات دست نزد بعد عملم پره هات الان عین قبله؟  همونجوره؟  پره هات کوچیک بودن ک دست ...

دکتر اگه ببینه پره هات بزرگ نیست دست نمیزنه. الانم ورم داره و ورمش میخوابه. وقتی بینیتو کوچیک میکنه خود پره ها کش میاد و جمعتر میشه، اگه نیاز بود عمل میکرد تازه اگه راضی نبودی هم بعدا تو مطب و بدون هزینه با بی حسی برات جمع میکنه تو 5 دقیقه پره هاتو. حساسیتت رو قشنگ درک میکنم ولی نگرانش نباش اصلا، بعد سه ماه خودت پی میبری. مگه میشه عمل کنی و بدتر از قبل بشه!! قطعا دکترت بهترین رو برات انجام داده فقط باید صبور باشی

طبیعیه. من سیاهی زیر چشمم بعد 50 روز فکر کنم کامل رفت. البته زیر یه چشمم اینجوذی بود. قرص آناهیل مصر ...

خدایا درست بشه بینیم  

مشاوره قبل عمل ی باررفتم گفت تو بینیت افتاده نیست اصلا بالانمیبرمش چون سوراخات بد دیده میشن انحراف داری تاحدودی درست میشه اما ن کامل قوزت برمیدارم دگ هیچی نگفت گفت ٨٠ درصد رضایت ٢٠ و ١٥ درصد تغییر داری پوست و غضروفتم خوبه انقدررر خوشحال شدم گفتم بینیمم بد نیست انقدر گند بزنه توش هزینم کردم زیاد اما شوکه شدم الان بینی قبلم حتی بیشتر دوست دارم دکتر گفت سوراخات بد دیده میشن اما الان سوراخام خ بد تو چشمه و کلا گندههه خیلی زشتم درکل الان قبلا خوشگل تر بودم 

بعد عملم اصلا بالاسرم نیومد هفته بعدم منشی اتلم برداشت و تمام یک ماه دگم وقت معاینه دارم