2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست
شما میتونی نظر خودتو بگی و بری 

مقابل زن باردار در مورد نظراتتون دوبار فکر کنید بعد ارسال کنید 

زن حامله خودش حساس و زودرنجه 

چه زودم ربط میدید به خیانت 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خودش خونه ی مادرشوهرمه تنها نمیمونه شبارو😂شما از من بی اعصاب تری خواهر دورت بگردم،من استراحتم نم ...

دوست داری بری خونتون یا نه؟؟ یک کلام اگه اره است جوابت به شوهرت بگو پاشو بیا دنبالم اگه نه که هیچی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چی بوده که رفتی استراحت؟ من هماتوم داشتم بخاطر همین افکار پوچ و مسخره سهل انگاری کردم رفتم خو ...

عزیزم من هنوز نرفتم ان تی فکرکنم هماتومم بعد اون مشخص میشه،من لکه بینی داشتم خیلیم کمردرد دارم وقتی یکم راه میرم،سریع زیر شکمم دردمیکنه.شیاف استفاده میکنم

دکتر گفت بخاطر کمردردات ولکه بینیت باید استراحت کنی.هنوز ۹هفتمه .گفت تا غربالگریت صبرکن

[QUOTE=309072141]عزیزم نه تنها من ،همه ی زنای باردار ناز دارن و مردا وظیفه‌شونه ناز بکشن مگه بچه فقد واسه منه که همه 

خوب عزیزم همین افکارو داری که بنده خدا میخواد یه چند روزی توی نبودت نفس راحت بکشه

هر چیزی اندازه ای داره زیادیش دلو میزنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
من دلم میخواد ببینمش،دلم براش تنگ شده،دلم واسه خونم تنگ شده،کلا دام واسه همه چیز قبل بارداریم تنگ شد ...

بگو من خودتو دلم میخواد وبرای حال روحیم مهمترازغذامه ب جای اینکع فکرهوردوخوراک ورسیدگی ب من باشی یادبگیر روحیم نیازبه شارژ داره 

دوست داری بری خونتون یا نه؟؟ یک کلام اگه اره است جوابت به شوهرت بگو پاشو بیا دنبالم اگه نه که هیچی&n ...

دوس دارم برم اره ولی کسی نیست که به حرفم ارزش بده.بابام به شوهرم زنگ میزنه میگه شما سرماخوردین بهتره تا موقع خوب شدنتون بمونه اینجا دخترم،ولی بابا من خودمم سرماخوردم😐شوهرمم میگه چشم 

اسی من بیست روز از شوهرم دور بودم تو این بیست روز دوسه بار زنگ زد می‌دونی چرا چون وقتی باهام حرف میزد بهم ریخته می‌شد از دلتنگی نمیتونس حرف بزنه حتی با بچه هامونم حرف نمیتونس بزنه می‌دونم اصلا خیانتی در کار نبوده شاید شوهر شما هم ازدلتنگی اینحوزیه

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
عزیزم من هنوز نرفتم ان تی فکرکنم هماتومم بعد اون مشخص میشه،من لکه بینی داشتم خیلیم کمردرد دارم وقتی ...

دقیقا عین من

تو رو خدا استراحت کن و استرسو بذار کنار من توجه نکردم خیلی خونریزی داشتم اخرم ناامید شدم.

از توالت فرنگی استفاده کن و تا مجبور نشدی حرکت نکن.سرسری نگیریا

بنظر من خوش بگذرون و این خوش بودن رو تو چشمش کن. دوستات رو مثلا مهمون کن خونه مامانت ، فیلم ببین ، اگر امکانش رو داری برو کافه نزدیک و همه رو استوری کن... هر وقت هم شوهرت زنگ زد با انرژی باهاش حرف بزن و بگو و بخند و اصلا نگو دلت تنگ شده.  قول میدم به چند روز نکشیده پیشته😁

شاید می‌ترسه بهت بگه برگردی بعداً خدایی نکرده یه چیزی بشه شما از چشم ایشون ببینی ایشونم می‌خواد که ب ...

اخه پس چرا خودش نمیاد؟خودشم نمیاد اخه پیشم،بهونشونم سرماخوردگیشونه ولی من خودمم سرماخوردم

من دلم میخواد ببینمش،دلم براش تنگ شده،دلم واسه خونم تنگ شده،کلا دام واسه همه چیز قبل بارداریم تنگ شد ...

بهش خیلی صریح و رک بگو خیلی دلتنگتم 

پنج شنبه و جمعه رو مرخصی بگیر حتما بیا پیش من روحیم عوض بشه.این روزها میگذره انشالله به سلامت

بنظر من خوش بگذرون و این خوش بودن رو تو چشمش کن. دوستات رو مثلا مهمون کن خونه مامانت ، فیلم ببین ، ا ...

اره راس میگی این ترفندم باید امتحان کنم

ولی دلم براش تنگه🤦🏻‍♀️مثل اینکه دوس پسرمه شرایط دیدن همو نداریم😐

می فهممت دقیقا منم باردارم هماتوم داشتم ولی یه روزم خونه مامانم نرفتم فقط غذا می پختم بقیه کارا رو بیخیال بودم یا کارگر می اومد یا شوهرم یا مامانم انجام می داد منم خونه خودمون راحترم یکی اینکع دوست دارم لباس باز و ازاد بپوشم گرما خیلی خیلی اذیتم می کنه دوم اینکه توالت فرنگی خودم و فقط استفاده می کنم سوم اینکه رو تخت خودم می تونم بخوابم چهارم و صد البته مهم تر از همه دور بودن از شوهرم و دوست ندارم همین که کنارم باشه بهم ارامش می ده حتی اگه هیچ کاری نکنه من یمدت دلدرد خیلی شدید و حشتناک گرفتم حتی اون موقع هم پدرشوهرم برد دکتر گفت بیا بریم خونمون یا برو خونه مامانت قبول نکردم گفتم نمی تونم فقط خونه خودم و می خوام