2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست
استپ آژانس آشنایی برگرد خونه 

بابام ماشین دارهولی از خداشونه بمونم خونشون و نرم،هرسری از رفتن حرف میزنم میگن نه کی میخواد بهت برسه شوهرت سه روز خونه نمیشه😐نمیدونن ۳روز خونه نمیشه کلا هیچ اون ۴روزی که خونستم شب خوابیدنی میاد😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز شما شوهرتو بیشتر و بهتر میشناسی ما از روی یک کار شوهرت و‌حرفت یک سری برداشت ها میاد توی ...

اخه میدونید مشکل اینه کامل و واضح و شفاف مشکلمو گفتم بازم به خودش نگرفت😐من میگم چیکارکنم بیاد دنبالم؟چون هرکاری کردم به در بسته و کوچه علی چپش برخوردم🤦🏻‍♀️

سرد شدن و بی محلی مرد دوتا دلیل داره ما پدرهامونم پسر پیغمبر نبودن چ برسه شوهرمون پس اعتماد صددرصد ن ...

چه حرفای پوچی به زن باردار میگی

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما خیالش راحته پیش خانوادتی که انقدر ریلکسه بد به دلت راه نده  تودلیت به سلامت بدنیا بیاد💖

مرسی عزیزم خیلی ممنونم❤️😘

اره میگه من بلدنیستم بهت برسم مامانت خوب میرسه بهت ولی من دلم خیلی براش تنگ شده🤦🏻‍♀️وگرنه مشکل دیگه ای ندارم،میگم یعنی دل اون تنگ نمیشه؟با کوچیکترین دردمم استرس میگیره

بابام ماشین دارهولی از خداشونه بمونم خونشون و نرم،هرسری از رفتن حرف میزنم میگن نه کی میخواد بهت برسه ... : /discussion/topic/11974805/%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d8%b5%d9%84%d8%a7-%d8%aa%d9%88-%d9%81%da%a9%d8%b1%d8%b4-%d9%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%af-%d8%af%d9%86%d8%a8%d8%a7%d9%84%d9%85?postId=309073801

بگو کلا شرایط کار شوهرم اینه دیگه من باید خودم و باهاش وقف بدم بعدم واسه تو خونه موندن و رفتن به خونتون لازم نیس شوهرت مجوز صادر کنه منم تو بارداری ترجیحم این بود خونه خودم باشم اوایل استراحت هم بودم الان اولویت راحتی تو ملاک همون کاری و بکن که دوست داری اگه خونه بابات راحتی فکر می کنی برات بهتره خوب بمون 

من جات بودم بچه دنیا بیاد محلش نمی‌دادم حالش جا بیاد خیلی از مردا رو دیدم بارداری زنو محل نمیدن .این ...

من اصلا نمیتونم اینجوری باشم🤦🏻‍♀️انقد سریع فراموش میکنم.اصلا دلم نمیاد بی محلی کنم😞

مشکلت چی بوده که رفتی استراحت؟

من هماتوم داشتم بخاطر همین افکار پوچ و مسخره سهل انگاری کردم رفتم خونم بچم افتاد

تورو خدا اگه مشکلت حاده این فکرها نکن خدا رو شکر همسرتو میشناسی.بذار سه ماه اول که پر خطره رد کنی بعد هرکاری دوست داذی بکن

بگو کلا شرایط کار شوهرم اینه دیگه من باید خودم و باهاش وقف بدم بعدم واسه تو خونه موندن و رفتن به خون ...

من دلم میخواد ببینمش،دلم براش تنگ شده،دلم واسه خونم تنگ شده،کلا دام واسه همه چیز قبل بارداریم تنگ شده

هیشکی حالمو درک نمیکنه،همه میگن جات راحته بمون

مامانوبابام اصرارمیکنن ما حواسمون بهت هست بمون،شوهرم میگه من بلدنیستم بهت برسم بلدنیستم غذایی که میخوایو درست کنم اونجا خیالم راحته.ولی من نمیفهمم من دلم براش تنگ میشه😭