2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست
اخر هفته فردااااست😭نمیاد .گفت ببینیم چی میشه حالا انگار دست به سرم کرده خوش بگذرونه😐حالا بنده خدا ...

دیگ با محبت باارامش حرف بزن بگو نیاز ب محبت داری بچه هم نیاز داره پدرشو حس کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میگم هندی بازی درار زنگ بزن بهش بزن زیر گریه بگو دلم برات تنگ شده بیشتراز هرکسی من بتو نیاز دارم ...

خودم گریه میکنما،مثلا الان دارم از حرص گریه میکنم ولی پشت تلفن وقتی میبینم انقد که این بیخیاله و اصلا تو فکرش نیست بیاد دیدنم اشکام خشک میشه و سگ میشم

دیگ با محبت باارامش حرف بزن بگو نیاز ب محبت داری بچه هم نیاز داره پدرشو ح س کنه

باید همین کارو کنم اینسری ام ببینم نتیجه میده؟

فعلا که بهش پیام دادم گفتم اصلا نمیخواد بیای اینجا جام راحته،اخر ماه خودم میام واسه عربالگری

عشقم خونمون سازمانیه ادارست😞جون خودم میشناسمش اصلا تو این‌ وادیا نیست.۳روزشم اداره شیفت بود

عزییزم منم این حسو داشتم تو بارداریم‌اما 

تو اگ استراحت مطلقی چرا ب این چیزا فک میکنس؟بشین قران بخون کتاب بخون بزار بچت ارامش داشته باشه   نه ک دوروز دیگ یه بچه دلدردی وعصبی تحویل بدی ب جامعه 

اون بیچاره حتما بری توخونه هم یه جور معذبه چون نمیتونه دست بهت بزاره الان جون یه بچه تو دیتای تو امانته 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
انقد مشکلات پیش میاد این زود رنج بودنتم یادت میره😞

نه واقعا خودم میدونم اگه برم تو رابطه قراره همش ضربه بخورم و ناراحت باشم چون رو کوچیک ترین رفتار آدما هم حساسم و سریع گریه میکنم

حتما خیلی ناز داری تو بارداریت و این مدت اذیت شده داره تجدید قوا می‌کنه 

عزیزم نه تنها من ،همه ی زنای باردار ناز دارن و مردا وظیفه‌شونه ناز بکشن

مگه بچه فقد واسه منه که همه بدبختیاشو خودم بکشم مرد بره دنبال خوش گذرونی؟حالا دو‌دیقه بشینه پیشه زن باردارش که بچه ی خودشو داره تو وجودش بزرگ میکنه جونش درمیاد؟

اصلا نمیتونم بعضی خانومارو درک کنم یعنی چی که خیلی نازداری؟تو خودت یا بچه نداری یاام زمان بارداریت مجبور بودی کارکردی که الان میتونی این حرفو بزنی.واقعا بعضی زنا خیلی ترسناکن

عشقم خونمون سازمانیه ادارست😞جون خودم میشناسمش اصلا تو این‌ وادیا نیست.۳روزشم اداره شیفت بود

منتظرنشستی تا بیاد دنبالت؟؟؟؟خواهشا دستو پاچلفتی نباش.وسایلاتو جمع کن یه ماشینی اسنپی‌چیزی بگیر برو خونت....به شوهرت  تنهایی مزه داده.انقدر از ادمای بیمسئولیت بدم‌میاد که حدنداره ...تو رو سپرده دست خانوادت خودشم یا شیفا یا با رفقا...دوروز دیگه خدایی نکرده چیزیت بشه میاد یقه ی خانوادتو میگیره که زنم‌پیش شماامانت بوده و ازین‌ حرفا

عزییزم منم این حسو داشتم تو بارداریم‌اما  تو اگ استراحت مطلقی چرا ب این چیزا فک میکنس؟بشین ...

اتفاقا همین کارو میکنم ،اتفاقا قران میخونم،بخاطر این حرص خوردنام غسل صبرم میریزم،ولی واقعا دلم میخواد ببینمش،دلم میخواد باهاش درد و دل کنم