2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست
نگفتم داره خیانت می‌کنه نه فقط گفتم اعتماد صددرصد و چشم بسته نکن خودت آژانس بگیر برو خونت بهش محبت ک ...

میدونی مادرم اینا میگن بمون همش اصرارمیکنن که بمون بری خونت تنها میمونی😭ازاونطرفم استراحتم شوهرمم همش یا بیرونه یا اداره.نمیدونم اصلا باید چیکارکنم فقد میدونم دلم خونمو میخواد خسته شدم انقد ازش دور موندم و خانه به دوش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی مادرم اینا میگن بمون همش اصرارمیکنن که بمون بری خونت تنها میمونی😭ازاونطرفم استراحتم شوهرمم ه ...

اگه شرایطتت حساسه فردا برو خونت جمعه برگرد خونه مادر مثلا هفته بعد دوشنبه باز برو خونت و برگرد کاملا دور نباشید 

نگو کی میای دنبالم زنگ بزن بگو بیا دنبالم دلم برای خونه و شوهرم تنگ شده

بخدا اینم میگم میگه حالا ببینیم چی میشه

امشب دیگه بهش پیام دادم نمیخواد بیای دنبالم من جام اینجا راحته،اخر ماه واسه غربالگری خودم میام

رابطه تا یه حدی داریم ولی اخه گناهه من چیه که همش دلتنگشم؟

مردا کلا تو بارداری سرد میشن مرضشونه حالا یکم تحمل کن تا بچه دنیا بیاد بعد بزن دهنش 😒😂

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
اگه شرایطتت حساسه فردا برو خونت جمعه برگرد خونه مادر مثلا هفته بعد دوشنبه باز برو خونت و برگرد کاملا ...

دکتر بهم گفته اصلا راه دور نرو،حتی یه مسیر یک ساعته ام نشین.الان اومدم اینجا برگردم خونم باید یکی دو روز بخوابم که به خودم بیام انقد که کمر درد شدید و شکم درد میگیرم

شیاف پروژسترونم استفاده میکنم

وای منم میترسم ازدواج کنمو طرف نسبت بهم بی تفاوت باشه من آدمیم که خیلییی به توجه نیاز دارم کافیه طرفم کوچیک ترین رفتار بدی باهام داشته باشه دیگه تمومه ، خیلی بدم میاد از زود رنجیم😑😂

دکتر بهم گفته اصلا راه دور نرو،حتی یه مسیر یک ساعته ام نشین.الان اومدم اینجا برگردم خونم باید یکی دو ...

اگه انقد حساس شرایط بهتره شوهرت آخر هفته ها بیاد پیشت بمونه خونه مامان

بیین الان خیانت خیلی زیاده اما خوب خیلی ها هم فکرشون مسمومه فکر میکنن تا یکی دو ساعت خبری ازش نبود د ...

بخدا همشو میگم،حتی به شوخی میگم بچمون دلش باباشو میخواد ببین چند روزه نبودی نازش کنی؟ولی اصلااااا😐انگار از دستم راحت شده😐

اگه انقد حساس شرایط بهتره شوهرت آخر هفته ها بیاد پیشت بمونه خونه مامان

اخر هفته فردااااست😭نمیاد .گفت ببینیم چی میشه حالا

انگار دست به سرم کرده خوش بگذرونه😐حالا بنده خدا تفریحی ام نداره نشسته خونه مادرش اینا