2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

4721 بازدید | 201 پست

من اینجا دارم از دلتنگی جون میدم اون اصلا عین خیالش نیست

۵روزه منو فرستاده خونه مادرم بخاطر اینکه استراحتم و نمیتونم تو خونه تنها بمونم،خودش ۳روزه این ۵روزو سرکار بوده ولی الان که برگشته خونمون کلا با دوستاش میره بیرون و شبم خونه مادرش میخوابه،مثل اینکه پسر مامانشه و زن باردار نداره😐

امشب حالم بدبود رفتم بیمارستان با پدرمادرم،میگفتم حتما میاد مگه چقدر راهه؟۲ساعته دیگه ولی دریغ از یه تعارف😐اصلا نگرانم نشد

نمیدونم چرا همش میگم پس کی میای دنبالم ؟میگه حالا ببینیم چی پیش میاد

من چجوری بفهمونم که دلم خونه ی خودمو میخواد،زندگیه خودمو میخواد.مگه عقدیم که اون بشینه خونه مادرش من خونه ی مادرم؟مثلا باردارم😭

نگید که طلاق بگیر،یا داره خیانت میکنه نه میشناسمش،ولی نمیدونم چرا جدیدا اصلا حالم براش مهم نیست ، پیشش نبودنم مهم نیست ، مثل اینکه هورمونای اون بهم ریخته

الانم چون گفتم پس کی میای دنبالم و به دلش نشسته حرفام قهر کرده گرفته خوابیده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرد شدن و بی محلی مرد دوتا دلیل داره ما پدرهامونم پسر پیغمبر نبودن چ برسه شوهرمون پس اعتماد صددرصد نکنید یا خیانت می‌کنه سرش جایی گرمه یا مشکلات مالی داره فکرش مشغوله

حقیقتا من بودم می‌رفتم خونم خودم هیچ وقت خونه برای مرد خالی نکنید 

سرد شدن و بی محلی مرد دوتا دلیل داره ما پدرهامونم پسر پیغمبر نبودن چ برسه شوهرمون پس اعتماد صددرصد ن ...

عشقم خونمون سازمانیه ادارست😞جون خودم میشناسمش اصلا تو این‌ وادیا نیست.۳روزشم اداره شیفت بود