2777
2789
عنوان

دوستان، دخترم هر روز ازم خواهش می‌کنه بزارم سبیلشو بزنه. چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 38 پست

وای توروخدا بزار بزنه چیه چهارتا موی زائد 

ب جرئت میگم یکی‌از دلایل من برای ازدواج‌تو‌ سن‌کم‌ (ک‌الانم‌پشیمونم) سر همین چهار لاخ موی‌زائد بود 

من ک‌خودم‌دختر دار بشم انشاللههههههه  هم‌صورتشو‌ اصلاح‌میکنم هم‌ابروهاشو‌دخترونه مرتب میکنم‌ از بس ک‌خودم‌عذاب کشیدم🥺🥺🥺🥺

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
اره بزار به بهداشت شخصیش برسه وکس کن  یا بند

الان چند تا مو پشت لب چه ربطی ب نظافت شخصی داشت😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید استارتر اینجا سوال میکنم

یعنی مدرسه ها دیگه گیر نمیدن؟

چقد خوب شده زمان ما خیلی گیر میدادن

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
ببخشید استارتر اینجا سوال میکنم یعنی مدرسه ها دیگه گیر نمیدن؟ چقد خوب شده زمان ما خیلی گیر میدادن

ن بابا الان موهم رنگ میکنن

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

فقط نذار با ژیلت و تیغ ابرو بزنه پشت لبش تیره میشه کم کم

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
ببخشید استارتر اینجا سوال میکنم یعنی مدرسه ها دیگه گیر نمیدن؟ چقد خوب شده زمان ما خیلی گیر میدادن

باید بری مدرسه دخترونه تا انواع رنگ و هایلاتای خوشگلو اونجا ببینی🤣ناقلااها نمی‌دونم کجا رنگ میکنن اینقدر تمیز و خوشگل در میارن براشون 

خیلیا پیرسینگ هم دارن اونم راهنمایی 

دبیرستان بماند 

واقعا ما حروم شدیم توصف سیبیل میشمردن خدایی خیلی تحقیر آمیز بود 

تازه ما یه مدت کیفمون هم میگشتن

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
باید بری مدرسه دخترونه تا انواع رنگ و هایلاتای خوشگلو اونجا ببینی🤣ناقلااها نمی‌دونم کجا رنگ میکنن ا ...

واقعا این طور شده؟ چه خوب خداروشکر