2777
2789

بستگی زه شرایطت داره بعضیا دارن و مشکلی ندارن و بعضیا کثل من کلا رابطه نداشتم ده ماه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون موقعیت جفت مشخص نیست نداشته باشید تا وقت سونو گرافی 

دکتر منم فک کنم همین گفت

گفتم رابطه میشه ااشت؟؟ گفت فعلا نه چون هنو جفت تشکیل نشده

من همش تو شکم ک نکنه اشتباه فهمیدم‌میشه داشت چون هنو جفت تشکیل نشده

حداقل تو سه ماه اول رابطه نداشته باش اصلا.. هنوز جاش سفت نیس...خطر داره خدای نکرده پشیمون نشی.

سه ماه دوم بارداری برای رابطه امنتره.. اونم بشرطیکه مشکلی نباشه و رابطه هم عمیق و ضربه ای نباشه.

روش تعیین‌جنسیت‌قطعی‌‌ تو پست آخرم🌹
مگه ادم میشه تو چهار هفتگی بفهمه حامله اس؟

آره من تو چهار هفتگی فهمیدم حاملم فکر میکردم بزرگترها ولی تو سونو معلوم شد اون موقع چهار هفته بوده چون لقاحم دیر انجام شده بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

حداقل تو سه ماه اول رابطه نداشته باش اصلا.. هنوز جاش سفت نیس...خطر داره خدای نکرده پشیمون نشی. س ...

فک کنم منظور دکتر منم همین بود چون گفت هنو جفت تشکیل نشده فعلا نه

آره من تو چهار هفتگی فهمیدم حاملم فکر میکردم بزرگترها ولی تو سونو معلوم شد اون موقع چهار هفته بوده چ ...

عزیزم 

درسته اخه من خودم فکر کنم ۱۰ روز از پریودم گذشته بود آزمایش دادم برای همون

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
عه من دوشنبه!  ن تو چی!؟ ان تی احتمال نداد؟

ان تی گفت احتمال پسر اولین ضربان قلب نی نی چند بود ...من دکترم‌گفت تا انومالی نرو دیگه 

میشه برا فسقل من یه صلوات بفرستید سالم سلامت بیاد تو بغلم