2777
2789
عنوان

ازمایش سقط مکرر بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 22 پست
شما هم بارداری پوچ داشتین ؟ ازمایش اسپرم سالم بود؟

یک شیمیایی یکی قلب تشکیل نشد ،یکی هم مولار شد 

آزمایش اسپرم سالم بود ولی شوهرم واریکوسل داشت ویتامین ای دکترش بهش داده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک شیمیایی یکی قلب تشکیل نشد ،یکی هم مولار شد  آزمایش اسپرم سالم بود ولی شوهرم واریکوسل داشت و ...

عزیزم شرمنده ها انقد سوال می‌پرسم تو ازمایش های اولیه مشکل داشتین که بعدا سی دی مارکر هارو نوشت برات؟

عزیزم شرمنده ها انقد سوال می‌پرسم تو ازمایش های اولیه مشکل داشتین که بعدا سی دی مارکر هارو نوشت برات ...

نه عزیزم این چه حرفیه هر سوالی داشتی بپرس گلم

حقیقتا من خودم تمام سعیم این بود آزمایشاتم کامل باشه و همه چی بررسی بشه ، خیلی از این دکتر به اون دکتر رفتم تا هرکدوم یک چیزی بنویسن نتی دکتر غدد هم رفتم تا تیروئیدم چک کنه، بهش گفتم سه تا سقط داشتم خودشون آزمایشات مربوط به تخصصشون مینوشتن

از طرفی لیست آزمایش هارو هم داشتم که مطمئن باشم همشون دادم اوناییکه جامونده بود خودم به یک دکتر زنان که نسخه هم ثبت میکنه پیام دادم و پول واریز کردم تا آزمایش هارو ثبت کنه و رفتم آزمایشگاه 

میخواستم توی بارداری تمام داروهای لازم داشته باشم و از هرجهت خیالم راحت باشه 

من تقریبا اکثر اون آزمایشاتی که فرستادم دادم توی آزمایشام ژن های mthfr و pai_1 مشکر داشتن که مربوط ب ...

عزیزم یه سوال بپرسم ، ivig ایران میسازه ؟ راحت گیر میاد ؟ از کجا بگیرم ؟ دکترم با اینکه دید cd19 و ۲۰ و hla-dr ام بالاست بهم نداده داروهای سرکوبگر سیستم ایمنی ها رو ، اگه تهرانید دکتری که اینارو تجویز کرده میگید کیه که برم پیش اون

عزیزم یه سوال بپرسم ، ivig ایران میسازه ؟ راحت گیر میاد ؟ از کجا بگیرم ؟ دکترم با اینکه دید cd19 و ۲ ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم

تازه شروع به ساختن کرده ، من تابستون پارسال میگرفتم راحت پیدا میشد ،البته باید تاییدیه بیمه داشته باشی تا داروخانه بهت بده 

من مشهدم گلم 

شما برای ایمنی باید به دکتر ایمونولوژیست مراجعه کنی ،دکتر زنان منم این سرم نداد ،دکتر ایمنی داد

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادمتازه شروع به ساختن کرده ، من تابستون پارسال میگرفتم راحت پیدا میشد ،ا ...

مرسی هانی، ببخشید پارسال با بیمه قیمتش چند میشد برای مصرف چند هفته رو میشه یکجا گرفت ؟

مرسی هانی، ببخشید پارسال با بیمه قیمتش چند میشد برای مصرف چند هفته رو میشه یکجا گرفت ؟

پارسال من آلمانی میگرفتم ۴تا گرفتم ۷۵۰ تومن شد

باید از دکتر متخصص که مورد تایید باشه ، برگه بگیری ،ببری بیمه تامین اجتماعی بهت تاییدیه میدن و اونجا پرونده تشکیل میدی و هرماه میری یک تاییدیه میگیری میبری داروخانه و داروی همون ماه  میگیری ، بیشتر نمیتونی بگیری

اگه پزشک مورد تایید هم نباشه فکر کنم باید مدارک پزشکی مثل بارداری و جواب آزمایشات و با برگه پزشک ببری بیمه ،خودشون پزشک دارن بررسی میکنن