2777
2789

از اون پاچه پاره هاس ، نه؟ 

خیلی شروره انگار

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااایی خیلی زشته

ستاد هواداران استارتر

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
این خود اسی هست پس نکوبید رعایت  کنید

و پست من ک دگ قابل درست کردن و ویرایش نیس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
وااایی خیلی زشته ستاد هواداران استارتر

نه باید بگی تو خیلی بهتر از اونی😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
نه باید بگی تو خیلی بهتر از اونی😂😂

نکته خوبی بود😂

سری های بعد اضافش میکنم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
و پست من ک دگ قابل درست کردن و ویرایش نیس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️

معذرت خواهی کن از اسی فرزندم 😄

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
2810