2777
2789
هیچوقت عزیزم برای افغانی گفتن این کلمه معذرت رو به کار نبر....آخه مگه بو گند میدن... گناه دارن اونا ...

فکر کنم منطور این نبود 

مثلا دیدی تو کلا س، میگن 

ببخشید میتونم برم بیرون ‌؟ 

اون ببخشید معذرت خواهی نیست 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچ وقت فکر نمیکردم کسی بهم بگه😁 چون اصلا شباهت ندارم بهشون  مثلا این عکس چهره زیاد معلوم ...

خب حالا مگه افغانی چشه؟اگه بت میگفتم شبیه کره ای ها هستی اینقد عکس نمیذاشتی که

استادتغییرباش ن قربانی تقدیر
خب حالا مگه افغانی چشه؟اگه بت میگفتم شبیه کره ای ها هستی اینقد عکس نمیذاشتی که

بسم الله چی شد یهو 

😐

افغانستانم مثل کره و چین یه کشوره 

شما میگفتی کره ای بازم من عکس میذاشتم ربطی نداره

مارا با بی وفایان  صنمی نیست.اگه قیامت قصه باشه من تو رو کجا ببین امشو و یادت دواره  دلم تنگه بی قراره ،امروز دواره جور هرشو،یادت حبس ای اتاقه،در و دیوارِ دلم،کوچه و کوچه ی خیالم،گشتی قصیله خوده،ایییی ظالممم🙂🖤ظاهری آرام دارد باطن طوفانیم،کاربری از ۱۶ ام دست دو نفره مسی و زهرا
بسم الله چی شد یهو  😐 افغانستانم مثل کره و چین یه کشوره  شما میگفتی کره ای بازم من عکس ...

نه منظورم اینکه براینکه ثابت کنی من اشتباه میکنم اینقد عکس گذاشتی گل ...ناراحت نشو

استادتغییرباش ن قربانی تقدیر
2810