2777
2789
این یکی چیه.نمیشه از لباسهای اون استفاده کرد

ان یکی پسره.ولی خب حتی بشه هم باید باز چند دست لباس نو بگیرم.واسه همین میگم فقط واجبات میگیرم.الان لباسای اونیکی اصلا استفاده نشده ولی همه اش دخترونه اس.

باید فکر کنم🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من بهمن به دنیا اومد یه پتو دورپیچ خوب و خیلی گرم و نرم بخر براش زیاد که بیرون نمیخوای بری یکی ...

هم کلاه نوزادی بگیرم هم کلاه بافت بیرون یا یه دونه بگیرم

باید فکر کنم🤔
هم کلاه نوزادی بگیرم هم کلاه بافت بیرون یا یه دونه بگیرم

یه دونه نخی برای توی خونه. یه دونه هم برای بیرون یکم ضخیم تر که دکتر اینا خواستی ببریش سرش کنی. لباس سایز صفر دو تا سرهمی بگیر. سایز یک هم حداقل ۳ دست بگیر. همه لباساشم سعی کن بادی و شلوار بگیری. یا سرهمی بدون جوراب. بلوز شلوار خوب نیست بغلش میکنی میره بالا پهلوهاش باز میمونه بادی خیلی خوبه. لباس زیاد نگیر بذار به دنیا بیاد ببینی سایزش چیه بعدا میخری