2777
2789
عنوان

کی آخه شوهرش بس خود و بی جهت اینجوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 44 پست
الان میخوان بیان چیکار کنم ؟؟؟😭 آبروم می‌ره با این رفتارش. خونه خودشون باشه از اول سفره جمع می‌کنه ...

کاش میشد این تایپیک و ببینه 

حتما تورو خانومشو بچه هاشو دوست داره و دلیل زندگی و کار کردنش هستین

چطور دلش راضی میشه با یه بچه تو شکم اینقد ناراحت باشی 

قبل رسیدنشون بازم باهاش حرف بزن تلاشتو بکن 

اگرم دیدی نه بازم قیافه گرفته و یوبسه بزن به بیخیالی خودتون خوش باشین محلشم نده بعضی مردا وقتی توجه نمیکنی بیشتر میان سمتت زیادی که بهشون تو جمع بها بدی عزیزم و فلان جو میگیرتشون که کین حالا 

کاش میشد این تایپیک و ببینه  حتما تورو خانومشو بچه هاشو دوست داره و دلیل زندگی و کار کردنش هست ...

دقیقا همینه باید سگ محل شه.

خییلییییییی همینجوری خوبه ولی از اول مامانش گفته خونواده زن بدن همه داداشاش بدن و خیلی از شوهرم بدترن آبروریزی راه میندازن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش میشد این تایپیک و ببینه  حتما تورو خانومشو بچه هاشو دوست داره و دلیل زندگی و کار کردنش هست ...

قرار بود غذا کلا از بیرون بخره آخه درست کنم ببخشید در جا بالا میارم کسی هم نمیدونه باردارم 

دقیقا همینه باید سگ محل شه. خییلییییییی همینجوری خوبه ولی از اول مامانش گفته خونواده زن بدن همه داد ...

کم کم خوب میشه چن سال و با اون فرهنگ و تربیت بزرگ شده سخته اما انشالله میتونی تغییرش بدی بهتر بشه صبور باش

کم کم خوب میشه چن سال و با اون فرهنگ و تربیت بزرگ شده سخته اما انشالله میتونی تغییرش بدی بهتر بشه صب ...

ان شاالله ممنونتم خیلی اشک میریختم الان سبک شدم و نرمال دستت درد نکنه فداتشم

هرکس می‌گفت شوهرم اینجوریه میگفتم محاله ولی خودم دارم میبینم بی دلیل خودش و داداشاش.  انکار می ...

بارداری الکی حساس شدی

مهم تویی ک بهت خوش میگذره با اومدن پدر و مادرت

تو مرا جان وجهانی
اصلا نمی‌فهمه . خونواده خودش سی نفر هستن هر کدوم بیان دو سه روز وایسن هی زنگ میزنه آقا ... فلانی نی ...

عزیرم حالا بگو مگه چه ایرادی داره خانواده زنت بیان چه ضرری به تو میرسونن غیر از اینه که اگر خوب رفتار کنی همچا از خوبیت بگن 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
آخه فک می‌کنه بی نقص رفتار می‌کنه و من حساس شدم منکر میشه

تنها راهش اینه شماهم مثل خودش رفتار کنید با خانوادش و اگر حرفی زد بگو منم دارم بی نقص رفتار میکنم شاید تو متوجه نمیشی

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد