2777
2789

کاش شرایطشو داشتم جدا میشدم مستقل بودم درآمد خوب داشتم شوهرم اخلاقش بیسته ولی بی خود و الکی با خونوادم مشکل داره همیشه هم انکار می‌کنه ولی بعد چهار سال هر سال اومدن یکی دو وعده ای رفتن همونم شوهرم روی خوش نشون نداد و راه دورم.

میخوان الان بیان هفت روز پدر مادرم وایسن.

همش میگه اینو خریدی قیمتش فلان شده هرچی خریدم با استرس هفصد ت خرید برای خونه کردم میوه هم نگرفتم . یا همش میگه با خنده بگو نیان.

یا همش چرت و پرت مطمنم بیان هم گرم نیست .

همش هم بی دلیل کل برادراش با خونواده های زنشون بدن و ارتباط ندارن بازم بی دلیل

مامان خودش میاد چند ماه وایمیسته انقدر روی خوش و پذیرایی .

خدایا خستم 😭

کاش بچه نداشتم کاش مرده بودم ولی زنش نمی‌شدم چه فایده داره اخلاقش تا وقتی خوب باشه که خونوادت نباشن چه فایده که با اونا خوب نباشن نه پدرم معتاده نه مشکل مالی دارن وضع متوسط .

هیچ ایرادی هم ندارن خستم خدا. کل حموم دستشویی رو شستم دیشب تا صبح گریه کردم باردارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متنفرم از شوهرای که با خانواده زنشون مشکل دارن بی خود و بی جهت

هرکس می‌گفت شوهرم اینجوریه میگفتم محاله ولی خودم دارم میبینم بی دلیل خودش و داداشاش. 

انکار می‌کنه همیشه 

کاش بچه نداشتم کاش مرده بودم ولی زنش نمی‌شدم چه فایده داره اخلاقش تا وقتی خوب باشه که خونوادت نباشن ...

عزیزم بهت حق میدم ادم ناراحت میشه 

توهم ب خانواده ی اون رو نده اصلا محلشون نزار تلافی کن

شماهم مثل خودش رفتار کن وقتی مامانش یا خانوادش اومد تا ببینه چه حسی داره

هنوز کاری نکردم همش میگه مامانمو اینجوری کردی فلان کردی و...🤕خدا خودش و مامانش رو لعنت کنه مقصر همونه

هنوز کاری نکردم همش میگه مامانمو اینجوری کردی فلان کردی و...🤕خدا خودش و مامانش رو لعنت کنه مقصر همو ...

خب توهم غر بزن بگو خودت چی عجب اگر پشتوانه داری برو قهر و بزار بابات بفهمه و یه گوش مالی بده بهش

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
عزیزم قبل اینکه برسن بشین حرفتو بهش بگو بگو ناراحت میشم توقع ندارم با خانوادم سرد رفتارکنی یکمم بغض ...

هربار گفتم بعد چهار سال هنوز نمی‌فهمه .

دیشب دعا کردم خونوادم بمیرن لااقل بگم من مقصر نبودم نه اینکه پیر شن و یه روزم نتونم ازشون نگهداری کنم همش دارم عذاب میکشم حالم خوب نیست 

من نامزدم خیلی اذیتم میکرد بعد گفتم جدا شیم و به داییش گفتم داییش انقدر باهاش بحث کرد انقدر دعوا کرد دیگه اصلا جرعت نکرد اون کار بد رو تکرار کنه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد