2777
2789
من خودم مربی مهد بودم . بچه ها به هم تعارف میکردن اگه دوست داشتن خوراکی هاشون رو با هم نصف میکردن . ...

حالا منم بهش یاد دادم که هرکی گفت بده بگو بهش باشه ولی تو هم خوراکی تو بامن نصف کن  ...... ولی انگار نمیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان قربونش برم من ک انقد خوش قلب 

همون از یه طرف میترسم بگم اصلا نده و فلان خسیس بار بیاد.... میخوام حد وسط باشه نه هم اینکه خوراکی شو بخورن  این بمونه بدون خوراکی 

همون از یه طرف میترسم بگم اصلا نده و فلان خسیس بار بیاد.... میخوام حد وسط باشه نه هم اینکه خوراکی شو ...

ولی بهش نگو نده بزار همینجور خوش قلب بمونه و بهش بگو مامانی هر کی برا خودش خوراکی میاره شما خوراکی خودتو بخور تا گشنه نمونی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
وای من بچه ک بودم مهد ک میرفتم خوراکیامو از کیفم برمیداشتن🥺🥺🤣منم میومدم خونه میگقتم چرا برام هیچی ...

من نمیدونم چه جوری بعضی بچه ها انقدر هار میشن و خوراکیه بقیه رو میخورن... بچه ی منم مظلومه براش لقمه و میوه میزاشتم یه روز رفتم از دور داشتم نگاش میکردم دوستا میگفتن اگه خوراکیاتو بدی ما بخوریم باهات بازی میکنیم در غیر اینصورت باهات قهریم بچمم طفلک بخشون میداد.... حالا بچه های من اصلا این مدلی نیستن که لقمه ی بقیه به چمشون بیاد انقدر چشم و دل سیرن که نگو ولی بعضی بچه ها رو میبینم واسه خوراکی چه ها که نمیکنن حالم بهم میخوره واقعا

من نمیدونم چه جوری بعضی بچه ها انقدر هار میشن و خوراکیه بقیه رو میخورن... بچه ی منم مظلومه براش لقمه ...

منم اینجوری بودم

خیلی مظلوم🥺🥺

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋