2777
2789
چقدر خوووووب کم غذا خوردی ؟ شیرینی حذف بود؟ خیلی میترسم بارداری اول انقدر خوردم شونزده کیلو و بعدش ن ...

نه غذا میخورم ولی شیرینی و..نمیتونم.برنج و نون زیاد نمیخورم.ولی گوشت و مغذیجات و میوه میخورم.زیادم میخورم.زیااااد.نترس.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب من اولی شونزده کیلو و بعدش نتونستم زیاد کم کنم برای همین می‌خوام اضافه نکنم

ببین شاید به ژن و چیزای دیگه هم باشه

ولی من اصلا از اینایی نبودم که بگم چون باردارم فقط باید بخورم و بخوابم. خوراکم کم بود ولی آحیل و میوه بیشتر از قبل میخوردم. کارای خونه رو میکردم، خرید میرفتم، راه رفتنم با سرعت قبل بود به جز دو هقته اخر که واقعا نمیتونستم. دقیقا ۱۶ روز قبل زایمان رفتم حشن تولد که طبقه ۴ بود بدون اسانسور. ۱۰ روز قبل از زایمانم سرکار رفتم (کارفرما میدونست باردارم ولی نمیدونست ماه اخرم‌ فکر کرد بچه م ۷ ماهه دنیا اومده)

از طرفی من سردرد مداوم داشتم و بی خوابیای شدید اونا هم باعث میشد وزنم پایین بیاد. در واقع ماه اخر که همه یهو وزن اضافه میکنن من وزنم بالا نرفت. ولی بچه داشت رشد میکرد

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چقدر خوووووب کم غذا خوردی ؟ شیرینی حذف بود؟ خیلی میترسم بارداری اول انقدر خوردم شونزده کیلو و بعدش ن ...

پروفایلت چه دلبره😋🤩

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
چرا؟؟ شکم هم ندارم. همه میگن نی نی ت وزنی نداره. سنو رنگی دادم اوکی بود وزنش

کیافته وزن نداره زن داداش منم شکمش کوچیک بود بچه اش ۳۸۰۰ بود

چون بعد زایمان راحت‌تر ب وزن قبلیت برمیگردی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم