2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

212 بازدید | 16 پست

میشه لطفا نظرتون درباره اسم شاهان و شایسته بگید 🥲🥲🥲 با معنا و خوش آوا بودن اسم برامون ملاکه ...

اسمای عجیب این ایام زیاد برامون جذابیت نداره ولی هنوزم نمیتونیم قطعی تصمیم بگیریم .... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سری اسامی مثل ماهان ، ماهلین ، هامین ، هانا ، آیهان ، شایان اینا تو فامیل نزدیک داریم این اسامی بودن که دوست داشتیم ولی چون نسبتشون نزدیکه نمیشه اسم بچه هارو از این اسامی گذاشت 🥲 

کارن برا پسر من خیلی دوست دارم هرچند زیاد شده

پدر اسمش محمد ولی شایان صداش میکنن 

پسر عموشون اسمش کارنه 

مشکل اینه ماشالا خانواده پر جمعیتن 

برا دوقلو ها به مشکل برخوردیم 

الان عموش سه قلو داره آوین و آروین و راوین 😐 ما خودمون اوین و اروین دوست داشتیم 

شایسته با احترام اصلا مناسب زمان الان نیست هرچی شایسته‌ دیدم نوه نتیجه داشتن با اینکه اسم قشنگیه و ...

میدونی اسمای الان هم بالاخره یه روز عادی و قدیمی میشن ولی اسمی که زیبا باشه همیشه قشنگه ... به روز بودنش مهم نیست زیاد قشنگ بودنش مهمه 

یه سری اسامی مثل ماهان ، ماهلین ، هامین ، هانا ، آیهان ، شایان اینا تو فامیل نزدیک داریم این اسامی ب ...

اسمای فامیلای ما هم همینه

من می خواسته اسمم ماهلین بشه ولی پدر و مادرم گذاشتن ملودی خیلی راضیم 

پسر عموم ماهان 

اسمای قشنگ زیادی هست شاهان هم قشنگه ولی شایسته به خانومای سن بالا میاد با احترام

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
دوتا هستن  دوست داریم اسماشون بهم بیاد  به فامیلشونم بیاد  از طرفی قشنگ و با معنا ...

عزیزم من الان رفتم دیدم اسامی با ش رو از شایلین ، شیلی،  و شیده خوشم اومد خیلی معنی های قشنگی دارن

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋