2777
2789
نه رمز داره نه چیزی امروز تو خونه تکونی پیداش کردم ذهنمو درگیر کرده کارامو ول کردم
هر کودکی که متولد می شود با این پیام بدنیا می آید که خداوند هنوز از انسان نا امید نگشته است.
اگر تاریخ انقضاء داشته باشه میتونی درخواست رمز بدی...البته مطمئن شو که قبلا از مبلغش استفاده نکردی
خوش به حال آنکه قلبش مال توست حال و روزش هر نفس، احوال توست خوش به حال آنکه چشمانش تویی آرزوهایش همه آمال توست آنکه دستش تا ابد در دست تو کوچ او از غصه ها با بال توست من خطاکارم خداوندا، ولی دیدگانم تا ابد دنبال توست . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تاریخی داره نه هیچی فقط یه عدد خیلی ریز گوشه سمت چپ پشتش نوشته کهwD/45753
هر کودکی که متولد می شود با این پیام بدنیا می آید که خداوند هنوز از انسان نا امید نگشته است.
با کارت ملی برو یکی از شعب بانک شهر..درخواست رمز مجدد رو بده..برای کارت هدیه دارنده کارت صاحبش شناخته میشه..فقط مطمئن هستی قبلا استفاده نکردی؟ تاریخ روش رو نگاه کن
خوش به حال آنکه قلبش مال توست حال و روزش هر نفس، احوال توست خوش به حال آنکه چشمانش تویی آرزوهایش همه آمال توست آنکه دستش تا ابد در دست تو کوچ او از غصه ها با بال توست من خطاکارم خداوندا، ولی دیدگانم تا ابد دنبال توست . . .
یعنی هیچ کاغذی روش نیست؟ هیچ شماره کارتی نداره؟ هدیه گرفتی؟
من نگرفتم چون کارمند بانکم دارم راهنماییت میکنم..البته بانک شهر نیستم ولی اصول کارتای هدیه همین هست که گفتم
فرشته خانم اگه واسه بانک شهره همون. هدیه نوزادت نه توش پول نداره فقط کارت رو دادن توش پول بریزی
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت