2777
2789
عنوان

آیا کسی بعد از ده روز عمل لابیا پلاستی هم سوزش شدید داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22891 بازدید | 185 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شیاف استفاده کردی ؟ یدونه دیکلوفناک استفاده کن ت روز ده پانزده دکتر مینویسه

شیاف هم استفاده کردم دل درد می گرفتم ولش کردم فقط نوافن خوردم امروز و سوختم حسابی

انشالله زود خوب شی. پول داشتی بلفا هم بکن فامیلمون ببخشید چشماش بربری بود خیلی خوب شد

گفتی یادم اومد زن داییم وقتی پلکشو برداشت داییم میگفت طاووس شده طاووس حالا زن داییم داره جدا میشه

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂 شهرهای بهشتی از لولو و مرجان قصرهایی از یاقوت خانه هایی از زبرجد غرفه ها و دکاکین از طلا و نقره 💗

بیشتر ببینید