2777
2789
بریم تعویض پلاک بقیه ی هزینه ها چی ؟

اونجاتعویض پلاک خودشون میگن هزینه باکیه ولی بافروشنده بریدهردوتون هزینه ی سنددیگه نمیدین فقط هزینه ی تعویض پلاکوشمابایدبدی نقل انتقال بافروشنده س...اگرفروشنده دبه میکنه یاشک داری پول اضافه بگیره بریدتعویض پلاک خودشون میگن بهتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجاتعویض پلاک خودشون میگن هزینه باکیه ولی بافروشنده بریدهردوتون هزینه ی سنددیگه نمیدین فقط هزینه ی ...

هزینه ی نقل و انتقال ۱۵۰ هزار تومنه ؟

یعنی الان اختلاف فقط ۱۵۰ تومنه؟

الان انتقال سند تو دفتر خونه انجام میدن یا دیگه انجام‌نمیشه ؟

ن میری دفتر پیشخوان نوبت تعویض میگیری

هزینه سند با شماست

عوارض شهرداری و خلافی فروشنده

چون شغلمه دارم میگم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
دیگه ماشین سند انتقال نمیدن همون پلاک بزنی کافی هستش ویه مالیات نقل انتقال همین اونم تقریبابین دوتا ...

مالیات نقل و انتقال با مالیات شهرداری تفاوت داره ؟

دیگه ماشین سند انتقال نمیدن همون پلاک بزنی کافی هستش ویه مالیات نقل انتقال همین اونم تقریبابین دوتا ...

ممنون عزیزم

شما میدونی هزینه مالیات و عوارض چقدر باید پرداخت بشه ؟

مالیات نقل و انتقال با مالیات شهرداری تفاوت داره ؟

اون عوارض ببین میری یه نوبت میدن بهت برای تعویض پلاک اونجا اگه خلافی وعوارض داره بعده فروشنده باشماذنیست و مالیات میگن همون نقل وانتقال که باشماست وتعویض پلاک تا تاریخی که ماشین گرفتید همون عوارض شهرداری و خلافی ماشین با فروشنده هستش بعدش با تو هستش 

2810