2777
2789

اندازشم دکتر سونو گفت کوچیک نیست..فردا میرم دکتر_گفتم ببینم کسی تجربه ای داره که نوع کیست من چی میتونه باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شد رفتی سونو؟ منم چند ساله کم شده ۵ روزه شدم به نظرت لازمه بررسی کنم؟

من به قصد کلیه هام رفتم سونو که فعمیدم کیست تخمدان دارم.محردم و اولین بارمه واقعا حالم گرفتست

112 م م نوشته

اووه چقدر بزرگه.من داشتم ۱۳ سانت بود عمل کردم با قرص خوب نشد.دکترم میگفت از ۸ سانت به بالا فقط باید عمل بشه با قرص جواب نمیده.برای شما الان ۱۱ سانت و ۲ میل هست.اندازه ی یه پرتقال

.                                       
112 م م نوشته

من 16سانته کیستم

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
اووه چقدر بزرگه.من داشتم ۱۳ سانت بود عمل کردم با قرص خوب نشد.دکترم میگفت از ۸ سانت به بالا فقط باید ...

کیستت چی یود عزیزم بعدش بچع دار شدی

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
دکتر رفتی عزیزم؟ چی گفت بهت

اره گفت بذار باردار شی ک فعلا نشدم

2810