2777
2789

اندازشم دکتر سونو گفت کوچیک نیست..فردا میرم دکتر_گفتم ببینم کسی تجربه ای داره که نوع کیست من چی میتونه باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی شد رفتی سونو؟ منم چند ساله کم شده ۵ روزه شدم به نظرت لازمه بررسی کنم؟

من به قصد کلیه هام رفتم سونو که فعمیدم کیست تخمدان دارم.محردم و اولین بارمه واقعا حالم گرفتست

112 م م نوشته

اووه چقدر بزرگه.من داشتم ۱۳ سانت بود عمل کردم با قرص خوب نشد.دکترم میگفت از ۸ سانت به بالا فقط باید عمل بشه با قرص جواب نمیده.برای شما الان ۱۱ سانت و ۲ میل هست.اندازه ی یه پرتقال

.                                       
112 م م نوشته

من 16سانته کیستم

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
اووه چقدر بزرگه.من داشتم ۱۳ سانت بود عمل کردم با قرص خوب نشد.دکترم میگفت از ۸ سانت به بالا فقط باید ...

کیستت چی یود عزیزم بعدش بچع دار شدی

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
دکتر رفتی عزیزم؟ چی گفت بهت

اره گفت بذار باردار شی ک فعلا نشدم

2810