2777
2789
می تونی با ای یو ای تعیین جنسیت کنید دواحتمال دوقلویی زیاد میشه ولی اینکه حتما هر دو پسر باشن از خدا بخواه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دلم 2قلو میخااد
پــــــــــــــــــــروردگارا حال خوشم را تنهـا از تو میخواهم اگر تو بخواهی هیـــــــــــچکس و هیــــــــــــــــــچ چیز آن را از من نخواهد گرفت😍
چر بهش حمله میکنید. خوب دوقلو پسر دوست داره. حالا اگه دوقلو دختر دوست داشت روشنفکر و خوب و متجدد بود؟؟؟ عزیزم همه جای دنیا پسررو میپرستند. همه جای دنیا و در همه اعصار تاریخ پسر عزیز بوده و تولدش باعث شادی خانواده میشده. نه که بگم دختر بده. دختر مسئولیتش سنگینه . دختر استرس داره. امروز و دیروز و فردا نداره. در شرایط مساوی دختر اسیب پذیر تره. چرا اصرار دارید که زمونه عوض شده و دختر از پسر بهتره؟؟؟ باهم فرقی ندارن و بستگی به معرفت و دات بچه داره وگرنه صرفا دختر یا پسر نشون نمیده که کی خوبه کی بد. هر کدوم یه گلی هستند که خدا هدیه میده
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
رقیه جون منم عاشق دوقلوی پسر هستم یه دخمل فوق العاده نازو همه چی دانم دارم اما دوست دارم پسرم داشته باشم البته دوقلوی دختر پسرم دوس دارم خیلی
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016110623473783953 دلگرمی کوچک من خواهش می کنم بهش رای بدید
رقیه عزیز دوقلویی اونم پسر تنها راهش ای وی اف هست بیخود خودتو اسیر این دکتر اون دکتر نکن یا 2 بار با فاصله نزدیک باردار شو یا ای یو ای که تعیین جنسیتم کردی و قبل همه از خدا بخواه لطفم کن این تاپیکتو تعطیل کن هر از چندگاهی نیان نظر بزارن دختر بده یا پسرو تمام قومیتها فلان جنس براشون ال بوده و بل؛ هرکی پسر داره خدابراش حفظ کنه هرکسیم دختر داره همینطور لطف کن این تاپیک تبعیض جنسیتی رو حذف کن
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
چر بهش حمله میکنید. خوب دوقلو پسر دوست داره. حالا اگه دوقلو دختر دوست داشت روشنفکر و خوب و متجدد بود ...

شما هم حتما خودت پسردار هستی که اینقدر تبلیغ پسر رو می‌کنی!!!! همش هم میگین نه که بگم دختر بده ولی با حرفاتون خوب جنس خودتون رو می کوبونید و زیر سوال میبرید!!!! واقعا متاسفم براتون!!!!

چر بهش حمله میکنید. خوب دوقلو پسر دوست داره. حالا اگه دوقلو دختر دوست داشت روشنفکر و خوب و متجدد بود ...

کلا هر کی چه پسر داشته باشه و چه دختر و چه دلش پسر بخواد و چه دختر،لطفا در رابطه با هر جنسی انصاف داشته باشیم و هیچکدوم رو زیر سوال نبریم، اگر دختر نبود پسر هم نبود و اگر پسر نبود دختر هم نبود!!!! پس در مورد هیچ جنسی اینقدر ادعا نداشته باشیم!!! 

2810