2777
2789
عنوان

خواهرم مریضی ویتیلیگو پیسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4647 بازدید | 91 پست
خداروشکر که خوبین عزیزم .من درصدم فکر میکنم زیاد نیس. یکم کناره های پام به صورت قرینه و روی زانوهام ...

انشالله شماهم خوب میشین، واقعا روی روان ادم اثربدی داره،خداهمه بیماران ویتیلیگو رو شفا بده

ممنون گلم ، برای منم اول کم بود بعد یهو شروع به زیاد شدن کرد جوری که از زانو تا روی پام سفید شد وقتی ...

درکتون میکنم روزهای سختی گذروندین ولی خداروشکر خوب شدین.پماد راحت گیرتون میاد ؟به صورتتون هم زدین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکتون میکنم روزهای سختی گذروندین ولی خداروشکر خوب شدین.پماد راحت گیرتون میاد ؟به صورتتون هم زدین؟

ممنون، اره پماد راحت گیرم میاد بدون نسخه میگیرم ، به صورتتم الان یک هفته میشه دارم میزنم

عزیزم بیمارستان رازی تهران درمانش وداره یکی ازفامیلای ما چهل سالشه الان دوسه سال پیش رفت وکل دستاش و نصف صورتش درگیر بود بعد چندسال رفت بیمارستان رازی نتیجه گرفت والانم سالم وطبیعی شده پوستش

خواهرشما که بچه است نتیجه میگیره انشالله 

اره میدونم خیلی سخته ولی اگه توی دید نییت نمیخواد نگران باشه ،من بیست وچندسال درگیرش بودم

ته توی دید نیس ولی خب الان جدیدا روی دستم چند تا لک ریز زده .با دیدنشون اعصابم به هم میریزه واقعا دست خودم نیس.مثله نمیتونم شلوارک بپوشم چون وقتی چشمم به لک های روی پام میافته به هم میریزم .ترجیح میدم نبینم.یا لباس مجلسی حتما با ساپورت

عزیزم بیمارستان رازی تهران درمانش وداره یکی ازفامیلای ما چهل سالشه الان دوسه سال پیش رفت وکل دستاش و ...

عزیزم من رازی رفتم ولی تاثیر نداشت، حتی نور درمانی هم رفتم ولی هیچی نشد