2777
2789

چه ماهی بدنیا میاد؟

پسر من دی بدنیا میاد نمیدونم چند دست صفر و یک بگیرم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ماهی بدنیا میاد؟ پسر من دی بدنیا میاد نمیدونم چند دست صفر و یک بگیرم

صفر کم بگیر اوایل فقط خوبه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

با اجازه استارتر میشه برام گزارش بزنید لایک کنید براتون صلوات میفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11924125/بعد-از-۴ماه-دارم-میرم-خونه-مادرشوهرم-استرس-دارم?postId=308074841

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
صفر کم بگیر اوایل فقط خوبه

مرسی عزیزم

یعنی یه دست صفر کافیه؟بقیشو یک‌بگیرم؟ 

چون دی بدنیا میاد به نظرتون سایز ۲ به کارش میاد؟منظورم لباس گرم سایز ۲هست

چه ماهی بدنیا میاد؟ پسر من دی بدنیا میاد نمیدونم چند دست صفر و یک بگیرم

پسر من یماه دیگه دنیامیاد من اصلا صفر نخریدم فقط یک خزیدم چون سر دخترم صفر خریدم یماه نپوشید حیف پول فقط  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
پسر من یماه دیگه دنیامیاد من اصلا صفر نخریدم فقط یک خزیدم چون سر دخترم صفر خریدم یماه نپوشید حیف پول ...

من فقط یه صفر خریدم گفتم باشه از با تجربه ها بپرسم بعدا

پس نگیرم چون یه کاربر دیگه هم گفتن بهم

با توجه به اینکه دی بدنیا میاد لباس گرم سایز ۲ بگیرم؟ 

یه سوال تویه آن تی گفت پسر همون دراومد یا عوض شد؟

نه درست بود 

من فقط یه صفر خریدم گفتم باشه از با تجربه ها بپرسم بعدا پس نگیرم چون یه کاربر دیگه هم گفتن بهم با ...

لباس یک بگیر فعلا دونگیر بزار بدنیا بیاد چون جثه بچه ها فرق داره شاید دوبگیری تن بچت عید بشه یا بهار ولی اگه تپل باشه شاید زودتر تنش بشه من الان میخاستم لباسای خیلی خوشگل بخرم اما منتظرم بدنیا بیاد تا بهتر سایزشو بفهمم  چون لباس گرم گرونه میخری یدفعه تنش نمیشه بعد دیگه الکی فقط خریدی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
لباس یک بگیر فعلا دونگیر بزار بدنیا بیاد چون جثه بچه ها فرق داره شاید دوبگیری تن بچت عید بشه یا بهار ...

اره منم مثل شما فکر میکنم

ولی انقدر دلم میخواد از الان بخرم🤦‍♀️