2777
2789

از نوع بدخیمه یا خوش خیم؟

هیچ کس را در زندگی مقصر نمیدانم... از خوبان خاطره و از بدان تجربه میگیرم...بدترین ها عبرت میشوند و بهترین ها دوست...❤   حرف اشتباهی است که میگویند (با هر کس مثل خودش رفتار کرد) که اگر چنین بود: از منیت و شخصیت هیچ کس چیزی باقی نمیماند💛                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدخیم بود 

انشالله ک چیزی نباشه ولی چون مال شنا از نوع بدخیمع باید یع مدت تحت نظر باشید که یه وقت برنگرده 

هیچ کس را در زندگی مقصر نمیدانم... از خوبان خاطره و از بدان تجربه میگیرم...بدترین ها عبرت میشوند و بهترین ها دوست...❤   حرف اشتباهی است که میگویند (با هر کس مثل خودش رفتار کرد) که اگر چنین بود: از منیت و شخصیت هیچ کس چیزی باقی نمیماند💛                                                   
2805
ببخشید مادرت سرطان داشت؟

آره عزیزم سرطان سینه جراحی کرد شیمی درمانی کرد الانم تو دوره درمانی پرتو هست

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
انشالله ک چیزی نباشه ولی چون مال شنا از نوع بدخیمع باید یع مدت تحت نظر باشید که یه وقت برنگرده 

مرسی گرید ۱ واستیج ۱ بود محدود به کلیه حاشیه ها هم کلا منفی بود میگن خیلی کمه احتمال عود

عزیزم به نظرتو چند سال باید تحت نظر باشم؟ 

آره عزیزم سرطان سینه جراحی کرد شیمی درمانی کرد الانم تو دوره درمانی پرتو هست

خدا شفا بده گلم گرید چند بود؟ دکتر به شما گفته ک خدایی نکرده احتمال عود چنددرصده؟

مرسی گرید ۱ واستیج ۱ بود محدود به کلیه حاشیه ها هم کلا منفی بود میگن خیلی کمه احتمال عود عزیزم به ن ...

عه چه خوب😍 من یه تحقیقی کردم درباره این موضوع فهمیدم که نوع ۱ و ۲ خطرناک نیست و یه جورایی جزو خوش خیم ها یه حساب میاد

اینکه گفتم چه خوب خوشحال شدم ازین که زیاد خطری نیست بیماری سابقت❤   

خوشبختانه مورد کم پیش میاد که بیناری برگرده شما هم نگران نباش و طبق حرفای دکترت عمل کن و اصلاااا استرس به خودت راه نده

مرسی گلم خیلی خوشحالم کردی❤️

عزیز دلی😍❤

خدا شفا بده گلم گرید چند بود؟ دکتر به شما گفته ک خدایی نکرده احتمال عود چنددرصده؟

گرید یک استیج صفر شکر خدا خیلی زود تشخیص داده شد.نه اصلا نگفته یعنی خیلی مطمئنه که درمانو کامل کنه برنمیگرده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
گرید یک استیج صفر شکر خدا خیلی زود تشخیص داده شد.نه اصلا نگفته یعنی خیلی مطمئنه که درمانو کامل کنه ب ...

اها خداروهزار مرتبه شکر تو کلیه استیج صفر نیست

الان مامانت تغذیشو رعایت می‌کنه؟

اها خداروهزار مرتبه شکر تو کلیه استیج صفر نیست الان مامانت تغذیشو رعایت می‌کنه؟

نه مامانم کلا پرهیز غذایی نداشت فقط چیزای اسانس دارو مواد نگه دارنده داره اینا رو نباید میخورد.استیج از یک شروع میشه وقتی هنوز پیشرفت نکرده و خیلی کوچیکه توده میگن پیش سرطانی استیج صفر. توده مامانم چهار سانت بود

عزیزم مواد نگهدارنده مثلاچی؟

کلا خوراکیایی که مواد نگه دارنده داره دیگه فک کن تمام کیکای بازاریو بسته بندی مواد نگه دارنده داره مامانم فقط خونگی باید میخورد.آبمیوه هم فقط طبیعی این پاکتیا در کل صنعتیا رو نباید میخورد.نوشیدنی گاز دارم منع شده بود.گوشتو مرغ نیمپز و کبابی نباید میخورد

2810