2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

6ماه نامزدم عقد هم نکردم قبل نامزدی هم باهاش حرف زدم ک ببینم خوبه یا نه اصلا ایجوری نبود دیروز دو دف ...

حالا یکم صبر کن بیشتر با رفتارو اخلاقش آشنا شو شاید واقعا شوخی کرده ته دلش چیزی نیس

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
گم شو حرف دهنت بفهم 

خب راست میگه سالی یبار نوشتی اصلا درست هم ننوشتی تازه طلبکارم هستی 

بی ادب 

ریپ بزنیم نمیخونم چون میدونم بی شخصیت بازی درمیاری

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
6ماه نامزدم عقد هم نکردم قبل نامزدی هم باهاش حرف زدم ک ببینم خوبه یا نه اصلا ایجوری نبود دیروز دو دف ...

این دندون تیز کرده از من گفتن بود

از دنیا بیش از آنچه نیاز دارید٬ برندارید                                                  

چقد بی ادبی یعنی چی

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

عقد نکن و فرصت بده مشاوره خوب برو متاسفانه جزییاتی هستن که کل زندگی آینده رو درگیر می‌کنه و بهش اهمیت نمی‌دن تا بعد ها که بشه مشکل بزرگی در زندگی دقت کن ببین احترام بین اعضا خانواده و جایگاه پدر و مادر چطوره  و اگر چیزی ناراحتت می‌کنه بدون خجالت بگو

2810