2777
2789
عنوان

برادر زاده‌ی ده سالم حرفای جنسی میزنه کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 35 پست
حقتونه وقتی بچه از شکم میاد بیرون گوشی دستش میدین همین میشه

واقعا موافقم که نباید دستشون گوشی داد ولی دیگهکار از کار گذشته الان فقط کمککککککک چیکار کنم براش؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا از دوستاشه من خودم ۱۸ سالمه این جو زمان ما از کلاس هفتم تقریبا میشه گفت شروع شده بود که دخترا درموردش بحث میکردن و حرف میزدن ولی من خوشم نمیومد هنوزهم از این کلمات استفاده نمیکنم ولی این نسل هرچی جدید تر میشن اوضاع خیط تر میشه تو همه رنج روز به روز هم بدتر میشن 😑😑😑تازه افتخارم میکنن 

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
واقعا موافقم که نباید دستشون گوشی داد ولی دیگهکار از کار گذشته الان فقط کمککککککک چیکار کنم براش؟

کمک میخوای ؟؟ 

گوشیو یواشکی از خونشون قایم کن بزار پیش خودت باشه از قبل به مامان باباش بگو 

مدرسه جدید ثبت نام کنید و تنبیهش کنید 

...
عزیزم بی ادبی بچه و حرفهای جنسی زدن تو هر سنی طبیعی نیست حتی آدم بزرگام ازین حرفا بزنن مشکل روانی دا ...

داری میگی بچه با ادم بزرگ فرق داره

اونا الان تو سن رشدن ب چیرای جدید میرسن واسشون جالبه

من بچه میشناختم از بی ادبی 

الان ۱۸ سالشه انقد با ادب و با تربیت 

متاسفانه جو مدارس خیلی بد شده

فرقی هم نمیکنه چه مدرسه ای باشه ،بچه های الان چشم و گوششون باز شده و این به روحیه خودشون آسیب میزنه

شما تنها راهی ک میتونید بکنید اینه که نه محدودش کنید نه روش فشار روانی وارد کنید بلکه با راه دوستانه بهش یاد بدید

چجوری از گوشی استفاده کنه و چجوری در جامعه و در خانه برخورد کنه اگر جواب نداد محدودش کنید ولی نه جوری که آسیب ببینه 

میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋

نظارت مامان باباش باید سرش بیشتر شه 

گوگلشو یه چیزی هست فعال کنید هیچ چیز جنسی و مستهجن نمیاره دیگه،مامانش بیشتر باهاش حرف بزنه تا شناختش درمورد دوستاش بیشتر بشه،دوست خیلی مهمه،گروه های روبیکاش ،واینا چک شه ،گالری مخفیش و پی دی اف های که میخونه مثل رمان و اینا ،حتما چک بشن ،تلگرام مخصوصا و دوستای مجازی 

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
کمک میخوای ؟؟  گوشیو یواشکی از خونشون قایم کن بزار پیش خودت باشه از قبل به مامان باباش بگو&nbs ...

تنبیه بچه اونم سرسخت باعث فشار روانی شدید روی بچه میشه

میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋
صد بار رفتن روانشناس ولی نمیشه که نمیشه

اولا مدرسشو عوص کنید

دوما بدون رودربایستی گوشی رو ازش بگیرید یا نهایت گوشی ساده بدید دستش برا مواقعی ک لازم ولاعیر

سوما کلاسهای مختلف ثبت نام کنید ورزشی هنری چیزی ک حواسش پرت بشه و خسته از فعالیت

چهارم و مهمتر از همه پدر ومادرش هنوز ب بلوغ کافی نرسیدن

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
داری میگی بچه با ادم بزرگ فرق داره اونا الان تو سن رشدن ب چیرای جدید میرسن واسشون جالبه من بچه میش ...

عزیزم درسته ولی نباید بچه تو این سن همه چیو بدونه فوقش ۱۵ سال الآنم در حد همین پریودی بدونه بنظرم کافیه

...
عزیزم درسته ولی نباید بچه تو این سن همه چیو بدونه فوقش ۱۵ سال الآنم در حد همین پریودی بدونه بنظرم کا ...

بچها این دوره دیگ انقد سر زیاد شدن  ک مث قدیم ما نیستن

به قول خودمون شدن اژدها و اتیش پاره

تنبیه بچه اونم سرسخت باعث فشار روانی شدید روی بچه میشه

گفتم سر سخت !؟ 

مثلاً اگه ازین چیزا گفت باید تا چند روز هر خواسته ای داشت مادر پدرش جواب رد بدن این مدلارا گفتم 

...

باید تنبیه بشه 

گوشیو باید ممنوع کنن براش و اموزش صحیح رفتاری بهش داده بشه 

بعضی بازی های انلاین هست که ویس انلاین یا چت انلاین داره که متاسفانه همه گروه سنی عضو میشن و حرفای رکیک و زشت میگن و سن کم ها هم یاد میگیرن بهتره نظارت کامل رو گوشی بچه باشه و مرورگرهاش قفل کودک باشه اگر توانایی و سواد کنترل کردن گوشی بچه ندارید لطفا گوشی دست بچه هاتون ندید واقعا حیفه بچه ها زیر ۱۵ سال چیزهای بد یاد بگیرن و روحیه اشون آسیب ببینه 

2810