2777
2789

ببخشید بابت عنوان ، میدونم هیچ ربطی نداره و طعمه ی کلیکه ، خواهر زادم یه چند هفتس یه دوستای جدیدی پیدا کرده چند وقت پیش با دوستاش از مدرسه فرار کردن بعد ۲ ۳ روز با اینا گردی یهو اصن عوض شد فحشای بد میداد با هیچکی حرف نمیزد و..... با دوستاش موهاشونو قیچی کردن مقنعه شون رو پاره کردن و .. ولی خب این خیلی بچس و حتی به کسی نگفت اومدن خونه اینطوری دیدنش ! خواهرم خیلی خوب تربیتش کرده بودا .. از این دوستاش یسری چیز بد یاد گرفته .. خیلییی بد شده جدیدا همه نمره هاشو خراب میکنه ووووو.. چند بارم مامانشون پیچونده .. چیکار کنم ؟؟  یسری موضوعات جنسی تو خونه میگه و  تازه کلاس پنجم دبستانه واقعا میخوام به خواهرم کمک کنمممم😢 راهنمایی کنید مامانایی که تجربهشو‌ دارید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلاس پنجم؟؟؟ وای خدای من عجب جامعه ی وحشتناکی 

شده به خواهرتون بگین ببرنش حتما پیش یک مشاوره 

یا روانشناس باید باهاش خیلی خوب صحبت کنن از ما

کاری ساخته نیست دوست بد بوده حتی سر دوستشو

کرده زیر آب اونم بچس صد مادرش بگه با این ها راه نرو

فکر می کنه مقصر مادرشه... خلاصه بیشتر مراقبش باشید

راستش منکه باورم نشد کلاس پنجم آخه کلاس پنجمی های

زمان ما همه هفتاد کیلو ریش و پشم داشتن حالا دخترا

اون زمان تازه مدیر مگه اجازه می داد مقنعه جر بدی؟؟؟

سیبیل هاتو می شمرد حالا مقنعه رو که خدا نیاره...

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
2805