2777
2789

من کنکور دادم رشته هایی ک بر اساس دفترچه سوابق تحصیلی هست باید همراه رشته های کنکور وارد کنم ؟؟؟؟؟؟؟

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۲۷_۱۹۱۸۵۳_opera_b4ny.jpgاینجا یا 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

یا اینجا باید وارد کرد ؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

https://s6.uupload.ir/files/img_20230827_205522_036_llpr.jpg

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همراه کد رشته محل با آزمون باید وارد کنی . همون جای اصلی که ۱۵۰تا انتخاب داری. ولی فک کنم گفتن ۲۰تا رشته با سوابق میتونی انتخاب کنی و ۱۰۰تا رشته دانشگاه آزاد 

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
همراه کد رشته محل با آزمون باید وارد کنی . همون جای اصلی که ۱۵۰تا انتخاب داری. ولی فک کنم گفتن ۲۰تا ...

دانشگاه آزاد مگ جدا نیست انتخاب رشته اش گل ؟

سلام عزیزم یادمه فرهنگیان دوست داشتی فکر کنم شرایط سنی حذف شده و تا ۴۰ سالگی میشه معلم شد

سلام گل

شرایط سنی حذف شده باشه خیلی دیگ سخت میشه رقابت هر کسی میتونه بیاد 

دانشگاه آزاد مگ جدا نیست انتخاب رشته اش گل ؟

چرا جداست . گفتن صد تا میتونی آزاد انتخاب کنی تو بخش انتخاب رشته دانشگاه آزاد 

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙