2777
2789
یکی بیاد به مامانم بگه بزاره برم ازاد

وای توهم مثل من شدی

پارسال منم همین شدم وقتی دانشگاه قبول شدم ی شهردیگ نذاشتن برم ، خواستم برم پیام نور یا ازاد نذاشتن فقط بخاطر اینک دولتی نیست فک میکنن بدردنمیخوره ...هرچیم ب مامانم گفتم نذاشت چون دوست داشت من فرهنگیان بخونم

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
ن هیچ فرقی نمیکنه، من خودمم میخواستم برم دانشگاه ک هم رشته بشیم وکیل بشم باهم کار کنیم اما نظرم عوض ...

چن بار نی نی سایت خوندم که نرید دانشگاه ازاد مامانم هم اینارو خونده میگه نرو مدرکش خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن بار نی نی سایت خوندم که نرید دانشگاه ازاد مامانم هم اینارو خونده میگه نرو مدرکش خوب نیست

مدرک کجا نگاه میکنن هیچچچچ جا 

والا شریف و امیرکبیر هم بخونی مدرکش فرق ندارن فقط پز دادنه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
وای توهم مثل من شدی پارسال منم همین شدم وقتی دانشگاه قبول شدم ی شهردیگ نذاشتن برم ، خواستم برم پیام ...

من مامانم میزاره برم پیام نور ولی یه جا خوندم خوابگاه نداره

هیچ راهی نداره شهر خودمون نرم 😅

چرا اخه؟

۴ سال قراره بخونیااا

برو شهر خودتون ، کدوم شهرید؟؟

مثل من اشتباه نکنی بمونی پشت کنکورااا ی سال از همه میوفتی عقب من همه دوستام یا رفتن پیام نور یا ازاد

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power