2777
2789

سلام.... تقریبا ده پونزده روز پیش پر بودم...از پریروز لکه بینی قرمز و صورتی داشتم از دیروز شدید تر شدع و قهوه ای... دیروز هم کمرم درد میکرد... از چی میتونه باشه بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری دکتر زنان برات سونو بنویسه من چند ماه اینجوری بودم که به خاطر کیست بود

میگن کیست خیلی سخته...والا ب دو س تا از نزدیکام گفتم... گفتن شاید لانه گزینی و تخمک گذاری باشه... ولی تو اقدام نیستم...اسنرس اونم دارم

🤦‍♀️

دکتر رفتی چه حدسایی زد‌؟؟؟  

۶ماه پیش برای چکاپ قبل بارداری رفتم معاینه کرد و سونو انجام داد رحمم تمیز بود کیست نداشتم خودش گفت رحمت آماده برای بارداری و اقدام کن دیگه.

ولی پریودم تیر و مرداد دوبار در ماه بود ۶هرماه پریود میشدم و دوباره ۱۷ماه دوباره پریود میشدم 

اگه تو شهریور هم دوبار پریود شدم میرم دوباره برام سونو انجام بده

میگن کیست خیلی سخته...والا ب دو س تا از نزدیکام گفتم... گفتن شاید لانه گزینی و تخمک گذاری باشه... ول ...

من مجردم ، لانه گزینی و...رو نمیدونم که باعث این میشه یا نه، اما چند روز پیش انگار یه خانم دیگم همین سوالو پرسیده بود، شاید برای متاهلا یه دلیل دیگه داشته باشه.🤷‍♀️

کیستم دو سه ماه قرص میخوری تموم میشه

من مجردم ، لانه گزینی و...رو نمیدونم که باعث این میشه یا نه، اما چند روز پیش انگار یه خانم دیگم همین ...

عه پس میگن تخلیه میکنن...من تازه عضو نی نی سایت شدم نمیدونم باید چی سرچ کنم و کجا سرچ کنم ببینم لون چیکار کرده... نمیدونی چیا گفتن

عه پس میگن تخلیه میکنن...من تازه عضو نی نی سایت شدم نمیدونم باید چی سرچ کنم و کجا سرچ کنم ببینم لون ...

کیست اگه خیییییلی بزرگ شده باشه باید عمل کرد، که این دیگه یعنی طرف چند ساله پریودش نامنظمه و نرفته دکتر.

ن والله خودشم دنبال حواب بود کسی راهنماییش نکرد.

همین عنوان خودت رو آخرشو یه نی نی سایت بنویس و بزن گوگل، تاپیکای شبیهش میاد بالا