2777
2789
عنوان

به نیتتون سوره واقعه میخونم 🌹🌹🌹

657 بازدید | 111 پست

سلام دوستان خوبم لطفا کامنت بذارید تا موقع خوندن سوره واقعه واستون دعا کنم 😍🌹

اگه کامنتتون جواب ندادم لایک میکنم و میخونم واستون حتما🌹.

منم دوست داشتید دعا کنید مرسی🙏😍🌹

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

عزیزم عسل به نیت اینکه هدایت بشم انشالله 

حاجت رواشی قشنگم 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ترو جان عزیزت دعا کن برام کاری که میخوام بکنم مشکلی پیش نیاید و اینکه اون چیزایی که خودش می‌دونه رو برام فراهم کنه 🙏🏻🥺 مهرگانم

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بختهای خوبی قسمت من و برادرم شه انشاءالله💚🤲 سلامتی همیشگی خانوادم انشاءالله💚🙏

چشم انشالله دلت شاد🌹🌹🌹

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹