2777
2789
عنوان

اگه ۲ میلیارد ملک داشته باشی بخوای ۲ میلیاردو بدی دست کسی کارکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست
من هیچوقت به پدرم اعتماد نمیکنم چون ادم گو. هیه، طلاهامو دزدید، به پول الان هفتصد میلیون طلامو دزدید ...

چه بد. پدر من مال دنیا واسش مهم تر از شکستن دل بچش نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نه خیلی ریسکه کار راه انداختن شایدم ضرر بده اگر به فرض محال من مثلا میلیارد تومن پول داشتم میزاشتم بانک چند تا بچه کوچیک به سرپرستی قبول میکردم ک حامی شون بشم کمک اینا اسباب بازی گردش ببرمشون بعدم ک بزرگ شدند بتونم سرمایه بهشون بدم

اگه پدرت دور از جون چیزی بشه خواهر و برادرت میان بعنوان ارث میبرن  بعد قیمت ملک ثابت باشه پس ب ...

اتفاقا فامیلمون داره خونه میسازه میگه انقدر قیمت ملک راکده . سود که هیچی داریم ضرر میکنیم..

این سود کجاست؟ پس چرا من برا صد تومن ۵۷۰هزار بانک سپه و برا پنجاه تومن سرمایه ۲۰۰هزار میده؟! 

این سوده بانکه ک شما میگی من سود بیرونو گفتم ۱۵۰ دادم دست دوستم کار کنه ماهی ۷ نیم میگیرم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
اجاره بده یا رهن ولی دست کسی نده  میبرن میخورن  من به داداشم چندسال پیش پول دادم نتونست ...

خونه رو ۳۰۰ رهن دادم که دارم ماهی ۲۰ میلیون سود میگیرم. اما خیلی کمه... اگه ۲ بهش بدم ماهی ۱۴۰ میلیون بهم میده

اتفاقا فامیلمون داره خونه میسازه میگه انقدر قیمت ملک راکده . سود که هیچی داریم ضرر میکنیم..

پس همون خونه تون بده مستاجر و پول پیش بزار بانک‌سود بگیر کرایه اش هم بزار جیب مبارک خرج خودت کن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر