2777
2789
عنوان

زایمان‌ طبیعی‌ بهتره‌ یا سزارین؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 94 پست
زایمان طبیعی در صورتی عالی و فوق العادست که بخیه نخوری اگر قرار باشه تیغ بزنن و بخیه بخوری خیلی خیلی ...

من بخیه خوردم ولی اینجوری ک شما گفتین نبودم حتی اطرافیانمم بعد طبیعی راحت بودن تا کسایی ک دیدم سزارین میکنن چقد درد میکشن

دردش‌ که میدونم هست  ولی اون لحظه ک برای اولین بار بچه تو میبینی و بغلش میکنی قشنگه😍😂

سزارینم بچه رو مون لحظه میذارن بعلت عزیزم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دولتی توبیمارستان اموزشی درمانی زایمان کردم خیلی عالی بودرفتارشون فقط خیلی دردداشتم

شاید بعضی جاها تو بعضی استان ها استثنا باشند عزیزم. ولی درکل خیلی نایاب هستند این بیمارستان ها. مثلا میدونم هیچ بیمارستان دولتی داخل تهران برای زایمان طبیعی خوب نیست با توجه به تجارب وحشتناک دوستان.

و با توجه به اینکه "اکثرا" این بیمارستان های دولتی برای زایمان طبیعی خوب نیستند، این کار خیلی ریسکیه.

ولی خوشحالم که میشنوم شما رضایت داشتید از زایمانتون‌.

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️
دوست خوبم سنت کمه اگر اهل ورزش و فعالیت هم قدیم نبودی و لگنت هم مناسب نباشه صددد در صد سزارین بدردت ...

ن عزیزم تعصب و‌اختیار نیس.همه ک‌مثل هم‌نیستن.من طبیعی تو دولتی بودم.درد هم خیلی کشیدم‌ولی بدرفتاری از پرستارا ندیدم.خیلی هم ورزش کردم ولی اخر درد کشیدم.برا دومی‌حتما سز میرم

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
هی میگن دردش خیلیه و‌گریه میکردیم.عمم بعد ۵شکم البته شکم اخری دوقلو بود سز کرد‌خیلی گریه‌کرد.

نه والا من خیلی سزارینی دیدم اصلا اینجوری نبودن ، تازه من میگم برا من درد داشت یکم ، عمم اومد خونه انگار ن انگار عمل شده 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
متوسط بود اصلا زیاد نبود که ناله کنی جیغ بکشی اصلا من پمپ درد گرفتم ولی استفاده نکردم چون اوکی بودم ...

اها پس‌خوبه.خیلیا اغراق میکردن.فقط ببخشید سوند از رحم رد میکنن تا ب مثانه برسه؟

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
متوسط بود اصلا زیاد نبود که ناله کنی جیغ بکشی اصلا من پمپ درد گرفتم ولی استفاده نکردم چون اوکی بودم ...

بیحسی‌ زدن یا بیهوشت کردن؟زنداداشم‌ بیحس‌بود میگه حس‌میکردم شکمم باز میشد‌ولی درد ن حس‌نمیکرد

شاید بعضی جاها تو بعضی استان ها استثنا باشند عزیزم. ولی درکل خیلی نایاب هستند این بیمارستان ها. مثلا ...

خداخیرش بده دوست شوهرموازش پرسیدبرای زایمان خانومتو میخای کدوم بیمارستان ببری شوهرم گفت عسکریه اونم گفت نه ببرش حضرت زهراهم دولتیه هزینش کمه هم خیلی عالیه منم رفتم همونجاتشکیل.پرونده وبعدم زایمانم خداییشم خداازشون راضی باشه خیلی خوب بودن

دردش‌ که میدونم هست  ولی اون لحظه ک برای اولین بار بچه تو میبینی و بغلش میکنی قشنگه😍😂

سزارینم میدن بغلت بچتو 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خب همه باید حتما پول زایمان سزارین بیمارستان خصوصی رو داشته باشن بعد بچه بیارن؟!😕

اره.بقول قدیما زایمان ی سر  نداره. زایمان کنی فرتی تموم...تو این دوره با ادمای کم جون مثل  ما ..

و منی ک حاضر بودم زندگیم  رو  بدم بچم چیزیش نشه...دوازده ساعت درد بکشی ب بدترین وضع زایمان طبیعی کنی ک چی بشه...بعد کی میاد برا آدم و زندگیش دل بسوزونه . ..البته منظورم کلی هست ن فقط ب شما..

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
پمپ دردچیه؟

ی چیز مثل سرم میمونه بهت وصل میکنن هروقت درد شدید داشتنی فشارش میدی آروم میشی