2777
2789
عنوان

زایمان‌ طبیعی‌ بهتره‌ یا سزارین؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 94 پست
پول زایمان ندارن و بچه دار میشن؟😐😐😐😐😐😐😐😐

خب همه باید حتما پول زایمان سزارین بیمارستان خصوصی رو داشته باشن بعد بچه بیارن؟!😕

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نوزده سالته و بارداری؟! چقدر زود عزیزم! انشاالله زندگی خوبی پیش رو داشته باشی.

تو ایران سزارین بهتره. اگه هم طبیعی میخوای انجام بدی، فقط تو بیمارستان خصوصی انجام بده، نه دولتی. بیمارستان دولتی برای زایمان طبیعی آدم تحقیر میشه، عذاب میکشه و دانشجوهای پزشکی هم اونجا هستند برای بدتر کردن حال آدم. اصلا زایمان طبیعی تو بیمارستان های دولتی جالب نیست متأسفانه، مگه اینکه کسی از نداری مجبور به این کار شه...

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه هر دو دارم. اولی طبیعی بیمارستان دولتی دومی سز خصوصی. اولی نزدیک بود بچم  دور از جونش  فلج مغزی بشه...دومی درد بود ولی خب دیگ خیالم راحت بود.

توصیه من اینه دکتر خوب بیمارستان خوب ک طبیعی نشد زود سز کنه ن اینکه بگه دو روزم  درد بکشی باید  طبیعی بشی تا خودت یا بچه ناقص بشین...

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

در نهایت هر بدنی مناسب یک نوع زایمانه

یکی طبیعی براش عالیه

یکی سزارین

باید با کمک دکتر معتمدت بهترین راه و انتخاب کنی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نوزده سالته و بارداری؟! چقدر زود عزیزم! انشاالله زندگی خوبی پیش رو داشته باشی. تو ایران سزارین ب ...

درسته طبیعی بهترین جاش خصوصیه منم 

خصوصی بودم دکتراش عالی بودن 

❤خدایا عاشقتم بلاخره نی نی م اومد ❤❤
نه خب من چیزی ک تجربه کردمو میگم  ب قول شما شاید یکی باشن شاید حتی دولتی بهتر باشه اما چون تج ...

نمیدونم والا من هرکیودیدم میگن طبیعی فقط خصوصی من دولتی رفتم بیمارستان اموزشی درمانی هم بوددانشجوزیادمیومدن ولی من اصن نمیزاشتم دست بکنن توم بیشترباهاشون حرف میزدم خیلی دخترای خوبی بودن شب وقتی رفتن همش دادوبیداد میکردم به اون سرگروه دانشجوهابگین بیاد من حوصلم سرمیره بدون اون😂

دردداشتم نمیفهمیدم چی میگم طفلی میگفت شب شده بایدبرم میگفتم نرو بخاطرمن 

پس چرا خود پزشکها و پرستارها همشون سزارین میشن    

😐😐خاله بیشورم متخصص زنانه الاخ بهم میگفت طبیعی خوبه حتما طبیعی بیار خودش تا نوبت زایمانش شد از ترس نامه نوشت برای خودش که سزارین بشه😬😬😬😬بازم منم موندم تو دوراهی

ببین عزیزم بزار تفاوت سزارین و طبیعی رو بگم

طبیعی موقع زایمان درد داری و بعدش دردت خوب میشه سزارین بعد از زایمان تازه دردت شروع میشه

از لحاظ علمی و اینکه کدومش برای سلامت بدن بهتره طبیعی هستش

نوزده سالته و بارداری؟! چقدر زود عزیزم! انشاالله زندگی خوبی پیش رو داشته باشی. تو ایران سزارین ب ...

اره عزیزم زود ازدواج کردم و باردار‌ شدم 

ممنون گلم همچنین ♥️

اره‌ از همیناش‌ میترسم‌ بنظر خودم سزارین بهتره اینجاا‌

خب همه باید حتما پول زایمان سزارین بیمارستان خصوصی رو داشته باشن بعد بچه بیارن؟!😕

اره.بقول قدیما زایمان ی سر  نداره. زایمان کنی فرتی تموم...تو این دوره با ادمای کم جون مثل  ما ..

و منی ک حاضر بودم زندگیم  رو  بدم بچم چیزیش نشه...دوازده ساعت درد بکشی ب بدترین وضع زایمان طبیعی کنی ک چی بشه...بعد کی میاد برا آدم و زندگیش دل بسوزونه . ..البته منظورم کلی هست ن فقط ب شما..

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی...