2777
2789
عنوان

زایمان‌ طبیعی‌ بهتره‌ یا سزارین؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ورزش میکنی و تغذیت و روحیت خوبه طبیعی اگه پول داری سز خخخ

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈

من والا تجربه سزارین ندارم ک راجع بهش نظر بدم بگم بده یا خوبه یا هرچی

اما خودم تجربه دوتا زایمان طبیعی داشتم توی بیمارستان خصوصی

بی نهایت راضیم و برای من بدون عوارض بوده تا به الان

اولین زایمانم سال ۹۴ و دومیش سال ۹۹ بوده

برای من طبیعی عالی بود هزار بار برگردم عقب هم فقط طبیعی زایمان میکنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه طبیعی تو ایران و بیمارستان دولتی که فحش کشتون کنن😂😂😂😂

خوب نیست مسخره کردن..شاید بعضیا مجبور بودن تو بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کنن و باهاشون بد رفتار کنن..شاید بخاطر پول یا محل زندگی..ناراحت میشن بهشون بخندیم

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
من والا تجربه سزارین ندارم ک راجع بهش نظر بدم بگم بده یا خوبه یا هرچی اما خودم تجربه دوتا زایمان طب ...

عزیزم چه فرقی داره دولتی باخصوصی من دولتی بودم مامااومدبچمودنیااوردخیلی مهربون وخوش اخلاق بودهم پرستارا هم ماماها ولی نمیدونم چراهمه خصوصی پیشنهادمیکنن 

عزیزم چه فرقی داره دولتی باخصوصی من دولتی بودم مامااومدبچمودنیااوردخیلی مهربون وخوش اخلاق بودهم پرست ...

نه خب من چیزی ک تجربه کردمو میگم 

ب قول شما شاید یکی باشن شاید حتی دولتی بهتر باشه

اما چون تجربه نکردم نمیتونم تخریب و یا تایید کنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟