2777
2789
عنوان

بارداری بعداز دوقلو داشتن

477 بازدید | 45 پست

بچه ها من دوتا دختر دوقلو 2سالو نیم دارم، وضع مالیمون هم هی بدک نیست تاالانم چیزی برا بچه هام کمو کسر نداشتم، دوتا خونه داریم، ماشینم یدونه داریم، حالا یه دلم میگه یه بچه دیگه بیارم یه دلم میگه ولش کن اگه بمونم بزرگتر شن مطمئنم دیگه سمت بچه نمیرم و دوست دارم تا کوچیکن باهم بزرگ شن 

ازطرفی هم مشکل تنبلی دارم و باید تحت نظر دکتر باردار شم و توژنمونم دوقلو داریم، میترسم بعدی هم دوقلو شه 

چیکار کنم بنظرتون کسی تجربه این چنینی داشته؟ 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

من تو همچین شرایطی بجه دیگه نمیارم

هربارداری کلی مادر رو ضعیف میکنه 

انگار هر بارداری ده سال ادمو پیرتر میکنه 

درسته شرایط مالی دارین ولی جسم خودتم در نظر بگیر روحتم در نظر بگیر

این تایمی برای بچه میخوای بزاری برای خودت بزار تا مامان شاد تر و سالم تری باشی 

سلام عزیزم اگه قراره بلاخره سومی رو بیاری پس حالا وقتشه 

اما اگه مطمئن نیستی که سه تا میخوای یانه پس فعلا فکر کن

فقط یه سوال منم دوقلو باردارم سوالم اینه که بارداری سختی داشتی؟؟ و اینکه چند هفتگی به دنیا اومدن؟؟ 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.

اول باید بگم خوشبحالت.منم عاشق دو قلو ام با همه سختیاش.

دوم باید بگم از نظر من کار درستی میکنی ولی خب ببین هر کسی باید مطابق میل و دلخواه خودش تصمیم بگیره.

من که میگم قطعا در مسائل مالی بچه داری خدا کمک میکنه.

منم دوتا دخترم پشت هم به دنیا اومدن.فاصله اشون یک سال و نیمه.تقریبا مثل دو قلوان.

من اون موقع ها قصد بارداری نداشتم به خاطر حرف اطرافیان که میگفتن بسه و فلان و ...

تا اینکه دو سال پارسال پسرم دنیا اومد.خب فاصله شون ۸ ساله با دخترا.من الان میگم کاش من که میخواستم بیارم همون موقع کوچک بودن می اوردم.

تجربه ندارم ولی نیار دو تا بسه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من تو همچین شرایطی بجه دیگه نمیارم هربارداری کلی مادر رو ضعیف میکنه  انگار هر بارداری ده سال ...

بله درسته اینم هست ولی خب کمک هم دارم 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

من با نظر دوستمون که میگن بارداری ادمو ضعیف و پیر مبکنه صد در صد مخالفم.

من پارسال پسرم دنیا اومد امسال چهارمی را باردارم.

خانوادگی هم سن بالا به نظر میاییم.اما همه میگن من نسبت به بقیه دختر خاله هام و فامیل که حتی مجردن جوونتر موندم.

حتی بهم میگن بچه اولته.

الان هم شادم هم سالم.نهم اینه به خودت برسی.

ممکنه تو بچه نیاری و دور از جدن یه مریضی بگیری و سالم نباشی.نمیشه سلامتی را تا اخر عمر تضمین کرد.

در ضمن هم شاغلم هم درسمو ادامه دادم.همه جا هم میرم

سلام عزیزم اگه قراره بلاخره سومی رو بیاری پس حالا وقتشه  اما اگه مطمئن نیستی که سه تا میخوای ی ...

خودم دوست دارم البته هنوز با شوهرم مشورت نکردم که اونم قبول میکنه یانه، ولی بیشتر ازاین ترس دارم که بعدیم دوقلو شه 

تا 5 ماه هیچی نتونستم بخورم فقط میوه جات 

بعد اون غذام خوب بود ولی لگن سمت چپ خیلی درد داشتم، ماهای آخرم آدم انگار رو به ترکیدنه، هفته های آخرم بشدت لگنم اذیت می‌کرد و حتی گلاب به روت دسشویی رفتنم سخت بودبرام البته اگه فرنگی بشینی خوبه و من عادت نداشتم، 37 هم زایمان کردم به خواست خودم 

اینایی هم که گفتم بدن هرکسی باهم فرق داره و اصلا نگران نباش ان شاء الله که بسلامتی زایمان کنی 

چون تنبلی داری زودتر اقدام کن چون معلوم نیست که کی باردار بشه شاید چند سال طول بکشه.

بله دقیقا نکته خوبی بود 👌

سلام. اول باید بگم خوشبحالت.منم عاشق دو قلو ام با همه سختیاش. دوم باید بگم از نظر من کار درستی میک ...

دوقلو خوبه ازاینکه باهم بزرگ میشن ولی خب سختی‌های خودشم داره، شاید اگه دونه دونه بود من الان چهارمی هم آورده بودم 😂 چون خودم فقط یه برادر داشتم و همیشه تنها بودم دویت داشتم دور ورم شلوغ باشه اما خب دقلو شد بازم خدارو شکر اما میگم بعدیم دوقلو شه واقعا کارم خیلی سخت میشه و از پسش برنمیام ازاین میترسم آره دقیقا منم اطرافم دیدم کسایی که بچشون بزرگه دیگه دوست ندارن بیارن 

ان خدا بجه هاتو حفظ کنه 

تجربه ندارم ولی نیار دو تا بسه 

😅 کوتاه و مختصر

خودم دوست دارم البته هنوز با شوهرم مشورت نکردم که اونم قبول میکنه یانه، ولی بیشتر ازاین ترس دارم که ...

منم ابتدای ماه چهارمم 

فقط بی اشتها شدم 

یعنی اگه هفته ۳۷ خودت نمیگفتی تا چهل هفته میذاشتن که زایمان طبیعی کنی؟ 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
2810