2777
2789
عنوان

حرف ازدواج

128 بازدید | 18 پست

بچه ها من تصمیم گرفتم ازدواج کنم ولی هر موقع حرف ازدواج از دهن باابام در میاد میترسم یعنی خیلی بی ربط مثلا دارن راجب ازدواج یکی دیگه حرف میزنن من اینجا توی اتاق حالم بد میشهه

چندتا دلیل داره: یکی اینکه من از سن کم یعنی 13 سالگی خواستگار داشتم بعد میترسدیم شوهرم بدن نذارن درس بخونم

یکی اینکه بابام خیلی بد اخلاقه واسه همین من همیشه از مردها بدم می اومد

یکی دیگه از طلاق اینا میترسم 

تا حدی تونستمم از طلاق نترسم یا به همه ی مردا مثل بابام نگاه نمیکنم ولی نمیدونم حالت اول عه چی عه که اینقدر میترسمم یعنی میخوام بمیرمم

نمیدونم چی کار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه ولی نه ترست از طلاق اونم وقتی هنوز هیچی نشده

نذار این افکار ازارت بدن برو پیش مشاور اگه میتونی

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

طبیعیه ولی نه ترست از طلاق اونم وقتی هنوز هیچی نشده نذار این افکار ازارت بدن برو پیش مشاور اگه میتو ...

نه دیگه از طلاق اینا نمیترسمم 

راستش فکر کنم از باابام میترسمم چون شما بیای حرف بزنی نمیترسم اونکه حرف یمزنه میترسم

بخاطر همون جریان ۱۳ سالگیته تا الان شوهرت ندادن از الانم یهو نمیدن نترس درس میخونی؟

نهه بعدا مامانم گفت ما ازدواج زیر 25 قبول نداشتیمم ولی راستش اینقدر می اومدن اصرار اون موقع ها اینا سست شده بودن 

من درسم تموم شده ارشد مهندسی دارم شاغلم 

نه دیگه از طلاق اینا نمیترسمم  راستش فکر کنم از باابام میترسمم چون شما بیای حرف بزنی نمیترسم ا ...

خب پس شاید همون حد و مرز بین پدر و فرزندیه.

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

از ۱۳ سالگی تا ۲۷ سالگی ترس داشتی ک شوهرت بده چون بداخلاقه ازش میترسی دیگه سعی کن از الان به بعدتو با ترس زندگی نکنی بابات اگه ترسناک بود ۱۳ سالگی مجبورت میکرد ازدواج کنی ولی ته قلبش دوست داره قدرشو بدون ازدواجم چیز ترسناکی نیست ان شاالله بختت بلند باشه

27 سال سنم کم نیستت ترسم بی موردعهه

ربطی به سن نداره من ۳۳ ام میترسم طرف بد باشه به نظر من هندونه در بسته اس بترسی ام فایده نداره

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

میدونی این ترسی که داری ترس تو نیست ترس همون دختر۱۳ ساله است از ازدواج خودتو باور داشته باش که بزرگ شدی عاقلی خودت میتونی برای خودت انتخاب کنی کسی قرار نیست مجبورت کنه بهترین تصمیماهم میگیری .اینجوری به خودت بگو یکم آروم میشی

2810