2777
2789
عنوان

دوست پسرم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15494 بازدید | 84 پست

قبل اینکه ی نفر دیگه بیاری تو زندگیت باید جدا میشدی،

خدا لعنت کنه همچین پدرمادرایی رو، الانم جدا شو اگ انقد مشکل داری با نامزدت، ولی طلاق هم آسون نیست، مبادا فقط بخاطر عشق جدیدت نگاهت به نامزدت بد شده باشه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
گفته بهش که یه نامزد داشتم جدا شدم و اسمش تو شناسنامم هست اونم گفته اشکالی نداره ده بارم مامان خود د ...

شرایط همسرش که خوبه چرا خودشو اذیت میکنه. خب باشوهرش صحبت کنه توافقی جداشه. بعد به اون آقا جواب بده.... چه شرایط بدی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل اینکه ی نفر دیگه بیاری تو زندگیت باید جدا میشدی، خدا لعنت کنه همچین پدرمادرایی رو، الانم جدا شو ...

نه دو ساله عقد ان این همون دو ماه بعدش قرص خورد ک بمیره این پسره ۵/۶ماهه اومده

ببین عزیزم تو خیلی کار اشتباهی کردی ..اول اینکه با اینکه دلت با اون اقا نبود باهاش رابطه داشتی جلو و پشت فرقی نمیکنه با رصایت خودت این کارو کرده و گناه هم نکرده همسرش بودی ولی اینو بدون اگه اونو نمیخواستی باید قبل عقد میگفتی اصرار میکردی نه بعد عقد بنطر من گناه بزرگ مرتکب شدی تو زن کسی بودی با یکی دیگه وارد رابطه شده این تنوع طلبیه ...اگه دوسش نداشتی همون موقع قبل خاستگاری قبل نامزدی قبل عقد وقت داشتی که بگی نه  حالا هم باید کامل جریانو برای مادرت تعریف کن حتی رابطه تو تا اونا کمکت کنن

شرایط همسرش که خوبه چرا خودشو اذیت میکنه. خب باشوهرش صحبت کنه توافقی جداشه. بعد به اون آقا جواب بده. ...

از همون اولم دوسش نداشته از هیچ نظر بهم نمیان اصلا حرفی واسه گفتن باهم ندارن زندگی جفتشون جهنمه کار بدی هم میکرده با دختر با این سن کم اذیت شده ازش متنفره

به پسره بگه من تو رو دوست ندارم یه نفر دیگه رو دوست دارم

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️
اشتباه کردی ب اون اقا گفتی مجردی بعدم اشتباه بزرگترت این بود ک اول تکلیف خودتو مشخص نکردی بعد وارد ...

دیگ بچه بودی الان واقعا نمیدونه چیکار کنه باز زده به سرش خودشو بکشه ک همه راحت شن 

میخواسته بگه انقد کتک خورده ک حق نداره من عکساشم دارم 

یعنی به پسر گفته با این وجود پسره میخواد باهاش ازدواج کنه یه ریگی تو کفش این پسره هس

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️