بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوزاد ۵ روزش بشه فقط بردم غربالگری که از کف پاش خون گرفتن دیگه آزمایش دیگه ای نداد پسرم مگر اینوه دور از جون بچه ای مشکلی باشه بخوان آزمایشی چیزی بگیرن
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
نه. ولی یه ازمایش تکمیلی هست فککنم بین ۱۲ تا ۱۵ ماهگی برای تشخیص کمخونی و یه سری چیزای دیگه. بهداشت به من گفت میتونید انجام بدید دلبخواهیه ولی دکتر دخترم گفت نیازی نیست
پزشکش گفت سر بچه ی اولم هم یک سالگی آزمایش داشت ک ما ندادیم دلمون نیومد سه سالگی ازش گرفتن ولی کاش همون یک سالگی میگرفتم ازش پا میزاشتم رو دلم ولی میفهمیدم ک مشکلش چیه فقر آهن شدید دارع
نه. ولی یه ازمایش تکمیلی هست فککنم بین ۱۲ تا ۱۵ ماهگی برای تشخیص کمخونی و یه سری چیزای دیگه. بهداشت ...
ولی انجام بدید خوبه من دلم نیومد انجام ندادم پسرم سه سالگی رشد قدی نداشت دکتر گفت انجام بده فهمیدم فقر شدید آهن داره بااینکه من قطره اهنشو مرتب خارجی داده بودم