2777
2789
عنوان

خیلی مهمه خواهشاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 50 پست
ممکنه عقده بشه براش ۱۵ سالشه سه ساله دیگه ب سن قانونی میرسه اول اخر یه سری مسائل رو میفهمه دیگه علاو ...

یه سری چیزارو باید بدونه و حواسش بیشترباشه ولی یه سری چیزام اطلاعات اضافیه که به دردش نمیخوره ممکنه کنجکاو شه ببینه ذهنش درگیر بشه من این منظورمه. گوشیش کنترل بشه بهتره.منم از هفتم گوشی خریدم و تا الان تمام معدل هام و نمراتم20 بود اخلاقمم تغییرنکرده، ولی یه سریا بلعکس عمل میکنن و ما نمیدونیم کی اینجوری میشه کی نه

چون بقیه دارن دلیل نمیشه که شاید اسی میخواد بچه اش چشم و گوش بسته بار بیاد برای مثال ولی تا دهمشو ...

بچه سرخورده میشه اینجوری

اگه خودش اوکی باشه که نه، ولی دیگه واقعا خوب نیست تا دانشگاه نداشته باشه، بالاخره تا دانشگاه کلاس نمیره؟ با دوستاش بیرون نمیره؟ نمیشه که همش از گوشی بقیه استفاده کنه. چشم و گوش بسته بار اومدن هم تا یه جایی خوبه دیگه، وقتی وارد دبیرستان میشن کم کم باید بالغ‌تر بشن و خودشون درست و غلط رو تشخیص بدن نه اینکه چون همیشه گزینه درست فقط در اختیارشون بوده، اجبارا درست رو انتخاب کرده باشن.

منم با قبل از دهم موافق نیستم، خودمم اول دبیرستان تبلت گرفتم

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه سرخورده میشه اینجوری اگه خودش اوکی باشه که نه، ولی دیگه واقعا خوب نیست تا دانشگاه نداشته باشه، ...

👌🏻بعد دهم اوکیه وگرنه موقع دانشگاه باید داشته باشه اما الان گوشی خودش و مادرش چه فرقی داره

یه سری اطلاعاتو باید بدونه ولی گوشی بیشتر ذهنو درگیرمیکنه بالاخره کنجکاوی هست دیگه...