2777
2789
عنوان

مادر شوهرررررر♥♥♥♥:-):-):-):-)

14 بازدید | 19 پست
#مادر_شوهر😱😱 •*• معجون عشق •*• دختر خانمى ازدواج کرد و به خانه شوهر رفت ... ولى هرگز نمیتوانست با مادرشوهرخودش کنار بیاید و هر روز با هم جَرّ و بحث میکردند ...! عاقبت روزى دخترخانم به پیش داروسازى که دوستِ صمیمى پدرش بود مراجعه کرد و از او تقاضا کرد تا سَمّى به او بدهد تا بتواند توسط آن مادرشوهرش را بُکُشَد ...! داروساز باخود گفت: اگر سمى به او بدهد که منجرب به قتل بشود قطعاً به او شک خواهند کرد، پس معجونى به دخترخانم داد و گفت ...: هر روز مقدارى از آن را در غذاى مادرشوهر خود بریز تا سم کم کم در او اثر کند و اورا از پاى درآورد و به او توصیه کرد در این مدت با او مدارا کن تا کسى به او شک نکند ... او هم با خوشحالى معجون رو گرفت و هر روز در غذاى او میریخت و با مهربانى به او غذا رو میداد ... هفته ها گذشت و با مهربانى عروس ، کم کم مادرشوهر هم اخلاقش بهتر و بهتر میشد تا آنجا که دختر نزد داروساز رفت و کفت ...: آقاى دکتر حالا دیگر از مادرشوهرم متنفر نیستم و اندازه مادر خودم او را دوست دارم و دیگر دلم نمیخواهد بمیرد. خواهش میکنم دارویى به من بدهى تا سم را از بدنش خارج کنم ... داروساز لبخندى زد و گفت ...: دخترم نگران نباش آن معجونى که به تو دادم سم نبود، بلکه سم در ذهن تو بود که حالا با عشق به مادرشوهرت از بین رفته است .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما از این سمها زیاد دادیم ولی اثر نداشته
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مطلبت قدیمیه جیگر ولی جالبه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عع همین الان توی تل گرام خوندم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
منم خیلی اوایلش باهاش خوب و عالی و ندار بودم سعی میکردم مثاگل دختر نداشتش باشم واسش اما اون فکر میکرد ساده و بچه هستم 😯منم سعی کردم کاملا برعکس اونی باشم که بودم احتراممو بیشتر داره هرکسی به اندازه لیاقتش باهاش رفتار میکنی
بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
2810