2777
2789
عنوان

چطور یه مرد بخاطره یه رابطه .....آقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 149 پست
از گوگل میشه دید؟🤣🤣🤣🤣👌

شاید

این سریال واقعا اموزندس روابط درستو نشون میده از اهمیت رابطه و همه چی که بهمون یاد ندادن باحاله برا معروف ترین کمپانیه تایلنده

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید عاشقش شده میشه بیشتر تو ضیح بدی چجوری باهم وارد رابطه شدن آشنان یاغریبه بودن؟ زنه از نظر ظاهر ...

والا دیگه انقدر خصوصی نگفت زن مونده بود چیکار کنه منم مونده بودم هاج و واج چی بگم چرا این مردها اینطورن خر شدن تو ۱۰ بده هر دختری ببخشید باشه میاد بعد افتادی دنبال زن شوهر دار.خدایی خ... داره مرده من که می‌شنیدم میترسیدم 

خب دیگه سوال چیو میپرسی وقتی پس التماس میدونه آخرش پا میده.ایشالله ک رسوای دوعالم بشن اگه خودتی هم ج ...

اوه اوه اوه آروم باش عزیزم آروم 🙄

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا...💔
شاید این سریال واقعا اموزندس روابط درستو نشون میده از اهمیت رابطه و همه چی که بهمون یاد ندادن باحال ...

از کجا میبینی؟ بلبل جان میشه؟ 

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
والا دیگه انقدر خصوصی نگفت زن مونده بود چیکار کنه منم مونده بودم هاج و واج چی بگم چرا این مردها اینط ...

چجوری باهم آشنا شدن؟

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
یعنی عروس خالت اونارو دیده یا پسر خالت زنشو بایه مرد دیده

پسرخاله ام ،بعدا متوجه شدیم از سال ۹۸ باهم ان، مردم زن داشت بادوتا بچه که اونارو ول کرد یه چندماهی باهم زندگی کردن عروس خاله ام ماشینا و دادیه شاسی گرفت زد بنام طرف اونم برداشت غیب شد ،شکایت کرده بود دیگه خبرندارم چی شد ،از طرفی دختر دایی مامانمه

ببین پسش میزنه مرد دائم التماس درخواست اینم وا میده 

ببین اسی من هیچی نمیدونم سنم کمه

اما یبار اتفاقی داخل یه سایت که بیشتر مرد بودن فهمیدم

مردا اینو نمیگن پس زدم میگن ناز کرده وقتی زنه رام میشه قبول میکنه مرده فک میکنه داره براش ناز میکنه

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 
فکر میکنی اغلب آقایتون بدون ازدواج به سختی کسی که پایه  رابطه پیدا میکنن !!! یه مرد ۴۰ ساله خی ...

شغل مرده چی بوده؟ من یه پسر عادی میشناختم حالا ظاهرش خوب بود فقط ۱۸سالش.

تو خیابون وابسته هرچی دختره میاد برا س.س جذب مسشههرروز س.ک.س داره

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
هیچ کس این ننگ و بی آبرویی شو برا کسی تعریف نمیکنه . 

شما چه گیری دادی بگی استاتر خودشه؟

یه درصد اشتباه کنی داری تهمت میزنی

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
هروقت برای لواط حکم اجراشده برای اینم میشه 

کی میگه نمیشه تو نت بزن.

اجرا شده

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵