2777
2789
عنوان

چطور یه مرد بخاطره یه رابطه .....آقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دوستم دیگه نفهمیده رو من نمیدونم اینم فقط بمن گفته 

پس یعنی این خانم متاهل دوستته .اونوقت تا حالا ازش پرسیدی چرا این کارو می‌کنه درحالیکه خودش تمایل نداره؟!یعنی تهدیدی چیزی درکاره؟

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
نمیدونم شایدم حق با شماست  الان همسایه من شوهرش پنج ساله آمریکاست نه میاد پیشش نه طلاقش میده ت ...

طلاق غیابی احتمالا می‌تونه بگیره نمی‌دونم عصر حرج میگن بهش فکر کنم

برای نیاز جنسی همه جور زنی پولی ریخته مطمینن یه احساسی به اون خانم داره ک حاضره به خاطرش دار و ندارش ...

نه باباااا کجا؟؟

به خاطر دکترها و پولدارها اگه قصدشون خوش گذروند باشه به سختی کسی پیدا میکنن پایه رابطه باشه 

اون زن‌های تن فروش هم خطرناکن !! احتمال بیماری هست

طلاق غیابی احتمالا می‌تونه بگیره نمی‌دونم عصر حرج میگن بهش فکر کنم

این بنده خدا هر کاری کرد نتونست طلاق بگیره پنج سال بلاتکلیف  

نمیدونم مشکلشون چیه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اسمش The warp effectعه دیالوگ اول درباره مردا دیالوگ دوم درمورد مردا    

از گوگل میشه دید؟🤣🤣🤣🤣👌

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
ببین پسش میزنه مرد دائم التماس درخواست اینم وا میده 

خب دیگه سوال چیو میپرسی وقتی پس التماس میدونه آخرش پا میده.ایشالله ک رسوای دوعالم بشن اگه خودتی هم جار نزن حالم بد شد چقد نجس و کثیف هستی حالا جدا شو تا ابد بکنتت ه رزه پست

خدا لعنت کنه زانی و زانیه رو خدا به راه راست هدایتمون کنه چه دنباییی شده اخه مردا هم بی غیرت شدن

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس