چطور ممکن یه مرد بخاطر ی رابطه ج با یه زن شوهر دار همه چی شو حاضر باشه بده ولی رابطه دوباره داشته باشه .نه اینکه بار اولش باشه بار چندمش که این رابطه شکل میگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
حکمشون میدونن زن دائم پسش میزنه مرد دوباره برمیگرده و التماس رابطه میکنه .
زن به هر صورت رابطه برقرار کنه. یا حتی شوهر زن ترکش کرده و تو قهره. زن با کس دیگه بره 👇
حکمش اعدامه
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
تایلندیه اگه میخوای بگم بیشتر جنبه آموزشی داره از لحاظ جنسی و کمدیه و یکم عاشقانه کلا باحاله
بگو بگو😜
دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ،وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی! خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد.. دارم غرق میشم..! میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است