2777
2789
عنوان

چطور یه مرد بخاطره یه رابطه .....آقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 149 پست
زن شوهر دار چرا میده بازم بهش ؟ چرا جدا نمیشه لااقل  میدونی شوهرش در اون لحظه  ببینه میت ...

دخترخالموشوهرش توخونه خودش مچشوبادوس پسره گرفت وطلاقش دادآشغال می‌گفت دنبال تنوعم😒

Dunyada olumden baskasi yalan

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان داشتم یه سریال میدیدم یه دیالوگش این بود

کاش شما مردا انقد که از ک..تون استفاده میکنید از مغزتون استفاده میکردید😔😂

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
با شعلی خاص .وصعیت مالی عالی و... ک اگر بفهمند همه چی یه لحطه میسوزه .شما مردها چرا اینطورین

این یه چیز مفت گیر آورده که حاملش کنه هم چیزی نمیشه 

به فکر خودشه داره حالش هم می‌کنه

اون زن جینده خراب باید فکر کنه بدترین ضربه و ظلم داره در حق شوهرش میکنه

مرد مجرد با ۱ زن متاهل 

مجرد صد ضربه شلاقل.

زن متاهل حکمش اعدامه 

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
زن شوهر دار چرا میده بازم بهش ؟ چرا جدا نمیشه لااقل  میدونی شوهرش در اون لحظه  ببینه میت ...

نه بابا اطراف ماپیش اومد زنا مهریشونم گرفتن وطلاق

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
زن چند سالش؟؟ خوشکله هیکلش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😂😂😂😂

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

برا لذتش دگ معلومه مرده اینکارس با خیلی ها بوده فقط با این طرف حال کرده ک ولش نمیکنه دگ فقط برا حال وگرنه متاهل بودت معلومه دگ براش مهم نی

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
دخترخالموشوهرش توخونه خودش مچشوبادوس پسره گرفت وطلاقش دادآشغال می‌گفت دنبال تنوعن😒

ای بابا هم خوبه طلاقش داد 

آدم هنگ میکنه این جور موارد 

واقعا کثیف ترین و پست و بیشرف ترین مرد مردی که به هم جنس خودش رحم نمیکنه 

مردا تنوع طلب هستن،اگه تو روابط جنسی کوتاهی بهش با این وضع جامعه سخته تا مرد رو کسی بتونه نگهش داره،بیرون زنهای رنگارنگ با انواع اندام میبینن و زن خودش از چش میوفته،زن ها دیگه سخته با زنهای تو خیابون رقابت کنن،

الان داشتم یه سریال میدیدم یه دیالوگش این بود کاش شما مردا انقد که از ک..تون استفاده میکنید از مغزت ...

دهنت کدوم فیلم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون