2777
2789
عنوان

کمک خیلی فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 156 پست
همه کارا رو کردم بی جواب با باباش به توافق رسیدیم تا ۱۷ سالگی ندیم

مشاوره رفتی یعنی؟؟؟؟

چی گفت؟؟؟؟ گفت تا ۱۷ سالگی گوشی ندین

کاره دیگه ای نکرد توصیه ای ؟؟؟

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
همه کارا رو کردم بی جواب با باباش به توافق رسیدیم تا ۱۷ سالگی ندیم

آره ندین باهاش دوست شین بلوغ زود رس میگیر ن بچه ها یکی از علت هاش استفاده زیاد ازگوشی ودیدن روابط عاطفی جنسی هست

غریبه ها در شب🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان ما مثلا ازکجا بدونیم اینکه به روش نیاوردی کاره خوبی بود یا نه  اینه میگیم برو مشاوره&n ...

امروز رفتم ولی تنها چیزی که گیرم اومد گوشیشو بشکن بود 

دختر خاله ۱۷ سالش نوکیا داره آخ که آفرین به پدر مادرش

امروز رفتم ولی تنها چیزی که گیرم اومد گوشیشو بشکن بود  دختر خاله ۱۷ سالش نوکیا داره آخ که آ ...

دختر ۱۷ ساله نوکیا ؟؟؟

آفرین نداره

ازکجا میدونی دل بچش خون نیست از خونوادش

واقعا تربیت بچه چیز کم اهمیتی نیست 

هدف اینه بچه ها حالشون خوب باشه اما از راه درست که ما خودمون نمیدونیم فقط مشاور کتاب مطالعه باید وقت بذاریم

ازکجا میدونی دخترش مدام حسرت دوستاشو نمیخوره و عقده ای نشده سر همین گوشی نداشتن ۱۷ سال کم نیست 

یا مثلا خودشو با دختر تو مقایسه نمیکنه و حس بی ارزش بودن برای پدرومادرش نداره

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
نه همه راهکار هارو اون بهم میداد دیگه اون هم کم اورد

نه؟؟؟ یا آره متوجه متوجه نشدم عزیز

سه بار اقدام به خودکشی کرده

یا خدا مطمئنی طفلک حدای نکرده بهش دست درازی نکردن😔😔😔😔 مشاورشو عوض کن اگه بردی قبلا

سه بار آخه😳

سن خیلی حساسیه و اصلا نمیتونه منطقی تصمیم بگیره.فضای مجازی پر از کلاهبردار و مریض جنسی و ..... هست

و میتونن به راحتی از دخترتون سو استفاده کنن چون گفتم بجه و اصلا تو این سن نمیتونن بچه ها منطقی فکر کنن فقط دوس دارن مثل همسن و سالاشون باشن

حتی اگر میخوای گوشی بدی محدود شده و تحت کنترل خودتون باشه

درضمن حتما از مشاور کودک کمک بگیرید حتما